Nietsche der ki:
Umut kotudur, aciyi uzatir...
Nietsche der ki:
Umut kotudur, aciyi uzatir...
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
merhaba
bayağıdır yazmıyorum ama bir değişiklik yok
hala ana hikaye borçluluk ve kar marjlarındaki olumsuzluk
orta asya yatırımı nasıl sonuçlanacak bu önemli etken burda yatırımı yeni ortak tammalar üstüne biraz para alır borcu kapar o zaman güzel bir yükseliş görebiliriz
ama maalesef şunu yazmamada gerekir
hektaş,sasa,kontrolmatik,petkim,kordsa gibi borçlu şirketler arasında hisse fiyatı hala en yüksek olan açık ara hektaş
hala yaklaşık 600 milyon usd piyasa değeri var ciro karlılık ve borcuna göre normalde yarısı bile olmamalı
tek katalizör orta asya yatırımının hızlıca tammalanması ve yeni ortaktan alınacak para ile borçların kapatılması olur
ama şu durumda hala oldukça pahalı
Hektaş öyle pahalı öyle pahalı ki, bakın hisse fiyatı 0.00 TL ye düşse bile pahalı, piyasa değeri yine de 249 milyon dolar ediyor. Hisse fiyatının eksiye düşmesi lazım, 1 lot = -7.23 lira olursa belki o zaman işler değişir.
2 senedir faaliyet zararı yazıyor.
Yöneticiler bu girdaptan nasıl çıkacakları konusunda kafaları karışık. Bir diyorlar ortak alacağız, bir diyorlar borçlanmaya gideceğiz.
Dün SASA yurt dışında nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 415 milyon € tutarında paya dönüştürülebilir tahvil ihraç etti.
Kağıt taban oldu.
Bu da onun peşine takıldı, gitti.
Sn Oralet size cevap yazmıştım. Ancak auto save etmesine rağmen süre uzadığı için sayfa kendisini kapatmış. Yazdıklarımı bulma konusunda önceki yıllarda bir yol önerdiğinizi hatırlar gibiyim. Yazdıklarıma ulaşma imkanım varsa onları getirmek isterim.
Yer İmleri