Bu trol ekibinin en büyük özelliğide hepsi 2018 den beri sasa tutuyor...
arsa yatrımıymış...Arsa yatırımın değeri 10 da 1 e düşmez...
froto gibi para basan bir kurumu sasa gibi zarar eden bir kurumlamı kıyaslıyorsun...?
iyi gelmişsin sen bu yaşına bu kafayla..
şu 2018 den beri tutupta milyonlar kazandıgın sasanın ekstresini atda hepimiz görelim...
2023 ten önce tek gönderin yok sasada ama 2018 den beri tutup dünyaları kazandın?
![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
SASA*– Yurt dışında 500 milyon TL’ye kadar paya dönüştürülebilir tahvil ihracına başlandığı açıklandı.
telegramda böyle demiş birisi ama fiyat yazmamış ALINIDIR
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
hay hay ben atayim ama sizde atacaksiniz
milyonlar kazanmis olma iddiamda yok 2018 den beri fiyatin nerden nereye geldigi ortada... onceki mesajlarimda yazdigim uzere de bu sene lot sayimi kabaca x2 yaptim ve maliyetimde yukseldi.
fakat bundan bagimsiz olarak cok pardon da siz kimsiniz? topicin sahibi siz misiniz de bir hisse konusunda "son 2 senedir bok gibi ama bence gelecegi var" diyen birisini troll ilan ediyorsunuz?
Kimseye alin mi dedim?
Bu fiyattan kacmaz mi dedim?
Esime dostuma bile aldirmam demedim mi?
Yani benim trollugumun sebebi ne olmaktadir? Forum sizinmi ki farkli bir goruse tahammulunuz yok
Yer İmleri