Artan

10,58 9.98 09:55
31,34 9.96 12:30
13,47 9.96 12:29
55,25 9.95 12:29
54,00 9.44 12:30
Artan Hisseler

Azalan

35,76 -6.39 09:55
2,38 -5.93 12:30
95,69 -4.99 12:30
285,25 -4.76 09:55
38,74 -4.01 12:29
Azalan Hisseler

İşlem

7.255.955.797,50 12:30
5.798.977.261,00 12:30
5.045.970.665,98 12:30
4.237.298.484,81 12:30
3.370.917.465,74 12:30
Tüm Hisseler
Sayfa 589/613 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599 ... SonSon
Arama sonucu : 4897 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Viop LXIX

1. Squezee ya pala..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    O yüzden ortalama bir günde birkaç yüz milyon dolar buhar oluyor.
    Volatil zamanlarda milyorlarca USD
    kısa vade,...

değerse BTC 89900 dolar,...sen buna 7 usd bile poz alabilirsin,...7 dolar,...

aynı işe vobta kontrat iiçin 16000 ödüyorsun,.....400 usd,...risk bilenemezlik se her şey aynı,...hiç bir fark yok,...

dolaysıyla buraya değil gidip kriptoya veya hisseye gireceksin,...

hissede her adamı ayrı odalarda çarpıyorlar,...bu şayet endex olsaydı soygunu toptan fark edecektin,

şimdi vob yerine hisseye gittiğin için kim vurduya gideceksin her hangi bir üçkaadçının elinde,

ayrı ayrı hisselerde ayrı ayrı mecralarda,..kimse derdini bir başkasına anlatamaz,..

endex düşecekse şayet büyükler zaten rahtatça kontrata poz alıp, hadge yapıp kendilerini dengeliyor, ama seni hissede benzetiyorlar,...

bunu da geçtik coinciye yatırımcını niye kaptırıryorsun,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    kısa vade,...

aynı işe vobta kontrat iiçin 16000 ödüyorsun,.....risk bilenemezlik her şey aynı,...fark yok,...

dolaysıyla burada değil gidip kriptoya veya hisseye gireceksin,...

hissede eher adamı ayrı odalarda çarpıyorlar,...bu endex olsaydı soygunu toptan fark edecektin,

şimdi vob yerine hisseye gittiğin için kim vurduya gideceksin her hangi bir üçkaadçının elinde,

endex düşecekse şayet büyükler zaten hadge yapıp kendilerini dengeliyor, ama seni hissede benzetiyor,...

Ben ilk çıktığından beri coin yatırımı yapan biriyim.
    Lakin yukarıda kurduğun VIOP, COIN ilişkisinin örneklemi yanlış diyorum hocam.
    "16K VIOP, 7 USD coine yatırırım 100X kaldıraç kullanırım... "
    Bunu kafandan geçirmekte bir sıkıntı yok.
    Ancak genele uygun bir aksiyon olduğunu iddia etmek...
    Bilemedim tabii. Ben kendi fikrimi beyan ettim.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. ben kimsenin coine geçmesini istemem bu arada, sadece şu,

bu kontrat işinin biraz olsun tabana yayılabilmesi için güncellenmesi ravizyonu gerkiyor bence,

400 usd ne ya, çüş has dur,...

5.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Ben ilk çıktığından beri coin yatırımı yapan biriyim.
    Lakin yukarıda kurduğun VIOP, COIN ilişkisinin örneklemi yanlış diyorum hocam.
    "16K VIOP, 7 USD coine yatırırım 100X kaldıraç kullanırım... "
    Bunu kafandan geçirmekte bir sıkıntı yok.
    Ancak genele uygun bir aksiyon olduğunu iddia etmek...
    Bilemedim tabii. Ben kendi fikrimi beyan ettim.
    gülüm kovulmuşssun VOB tan ,.....seni vob ta istemiyorlar,....ve bu çaktırmadan yapılıyor, bu barikadı pahalı kontrat fiyatı üstünden kurmuşlar,..barikat bu,...bu haliyle hep hedge, ...büyük oyuncu rahat girer hedgesini yapar,...

zaten hepsi algoritmalı,...

niye kimse yok,...niye poz alan yok, alandan da soğuk terler boşalıyor,...buun hepsinin nedeni pahalı kontrat fiyatı,...

seni hisseye sürmüşler,..ayrı ayrı odalarda çarpılıyorsun hissede,

her gün vob topiğinde hisse muhabbetinden geçilmiyor, bunuın nedeni ne,

hisselerin kendi topiğ yokmu,...

işte gönül burada kalmış ama kimse yanaşamıyor,..bunun bir nedeni olmalı veya nedenleri

ilk çıktığında vob hacmi spotu geçmişti,...önce hisse kaldıraçla dengelediler,..sonra piyasa profesyonelleri ezdi, şimdi ise eğer hiç kimse gelemiyorsa bu pahalı kontrat fiyatından

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    kısa vade,...

aynı işe vobta kontrat iiçin 16000 ödüyorsun,.....400 usd,...risk bilenemezlik se her şey aynı,...hiç bir fark yok,...

dolaysıyla buraya değil gidip kriptoya veya hisseye gireceksin,...

hissede her adamı ayrı odalarda çarpıyorlar,...bu şayet endex olsaydı soygunu toptan fark edecektin,

ayrı ayrı hisselerde ayrı ayrı mecralarda,..kimse derdini bir başkasına anlatamaz,..

endex düşecekse şayet büyükler zaten rahtatça kontrata poz alıp, hadge yapıp kendilerini dengeliyor, ama seni hissede benzetiyorlar,...

7 USD ile BTC trade yapacağıma uçağa atlar Ercan havalimanında iner rulet masasına otururum. Bence bunun adı trade veya yatırım değil. Benim gözümde tamamen kumar.

VIOP teminatının da yüksek olmasını bilerek yapıldığını düşünüyorum. KY'nın taklaya gelmesi hükümetin işine gelmez, bence bu sebeplerden biri.

Yazdıklarımın şahsi algılanmaması dileğiyle.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis altın düşmez. Bir iki gün eksi oldu diye karalar bağlamak olmaz. Benim altınları satmıştım takipteyim alacağım
    Ben düşer demedim zaten düşmüş çıkmış işim olmaz, ben eylemi gerçekleştir ve bu eylemi paraya çeviririm.
    Boşuna mı diyorum
    Vobda mutlak kazanmalısın yohusa paralar Bozkurt dayuya gider deye
    Kurtlukta düşeni yemek kanundur
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    gülüm kovulmuşssun VOB tan ,.....seni vob ta istemiyorlar,....ve bu çaktırmadan yapılıyor, bu barikadı pahalı kontrat fiyatı üstünden kurmuşlar,..barikat bu,...bu haliyle hep hedge, ...büyük oyuncu rahat girer hedgesini yapar,...

zaten hepsi algoritmalı,...

niye kimse yok,...niye poz alan yok, alandan da soğuk terler boşalıyor,...buun hepsinin nedeni pahalı kontrat fiyatı,...

seni hisseye sürmüşler,..ayrı ayrı odalarda çarpılıyorsun hissede,

her gün vob topiğinde hisse muhabbetinden geçilmiyor, bunuın nedeni ne,

hisselerin kendi topiğ yokmu,...

işte gönül burada kalmış ama kimse yanaşamıyor,..bunun bir nedeni olmalı veya nedenleri

ilk çıktığında vob hacmi spotu geçmişti,...önce hisse kaldıraçla dengelediler,..sonra piyasa profesyonelleri ezdi, şimdi ise eğer hiç kimse gelemiyorsa bu pahalı kontrat fiyatından
    Konu başka yerlere gidiyor...

Abi sen daha iyi bilirsin de!
    XU030 vadeli ile neyi hedge edeceksin?
    Elinde senet var ise, senet vadeli ile, opsiyon ile hedge edersin.
    Endeks vadeli kontratın hedge ile ne ilgisi var?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 589/613 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •