Artan

682,00 10 18:10
77,55 10 18:10
492,25 10 18:10
12,87 10 18:10
28,40 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3,58 -9.82 18:10
4,50 -9.82 18:10
38,94 -9.74 18:10
40,54 -7.86 18:10
2,36 -6.72 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.073.315.164,75 18:10
12.761.694.646,25 18:10
11.173.006.340,66 18:10
8.916.976.280,08 18:10
7.862.777.312,36 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 609/634 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619 ... SonSon
Arama sonucu : 5065 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Viop LXIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    1 milyon baloncuklu pardon hisseli fon vardı sende şindi aklıma geldi.

duruyomu
    Spotlar hisse senedi yoğun fonlar satmam onlar kalacak..momentum gelince pay vadeliden ekstramı alıp yuvama geri dönüyom..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bizim gibiler çıkıp dötünün başının oynadığı yerleri söyleyince aracı kurum elamanı olarak bize ithamda bulunuyor benim grafları en çok gizliden takip edenlerdendir , kendisinin öyle bir meziyeti yok en sevdiği şey sıkıştığı anda tarihle ilgili anlatmaya başlar hele 2 duble vıskı yada rakı çektiyse belden aşağı sallar .Geçen gittim topiğinde sallıyor millete ben cevap verdim güneysuyu çağırdı benim yazıları sildiriyor neymiş topik sahibimiş e millete o sallıyacak biz cevap verince yönetime şikayet
    Bence Guzu reyizin grafikle falan işi de yok.
    O kendi kafasında kurup, ona göre bir takım aksiyonlar alıyor. Bazen aşırı makro, bazen aşırı mikro bir meseleyi takıyor kafaya...
    Grafiğe bakan adam SASA'mı alır @sindoma53 hocam.

Geçen topiğinde yazdığım gibi...
    Akıllı biçimde muhalefet eden olursa, Süleyman Demirel misali;
    "Bize havlayacağına, kapıya bağlayalım, karşıya havlasın!" diye mavi boncuk dağıtıyor özellikle akıllı muhaliflere
    Dedim ya;
    Diğer her konuyu kenara koy... Bu meselede iyi stratejist.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Vayyy topic sahibi istediği yazıları sildirebiliyor mu? Güzelmiş.. Reis de bu kadar yetki yok..
    Bir arkadaşa buradan dalyarak yazmış bende gittim bunun ne özelliği var yazıyor dedim bende salladım o yazıları hepsini sildirdi ama bende hepsinin ekran görüntüleri var o kurt ile kuzu nun nehir hikayesini okusun onun küçük masal anlattığı kuzucuklarına benzememöğrenmiştir
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bedri parayı döndürdüğün sürece kaybetme şansın yok şuanki düzende zaten.
    az kazanırsın çok kazanırsın kazanırsın benim için 2025 maşallah diyeyim 10 numara geçti çünkü sepet yaptım bu piyasayıda trade ettim .
    bu sene 2026 hikayemizi yazdık ayrılda gel şaban olacak 6 tahtam var bazıları yüklü hazirana kadar şimdilik bunlarlayım arada başka tahtalarlada oynarım , ABD borsalarındada belirlediğim 10 tahta var oradada teknik biraz haber kaynaklı trade ediyorum Allahta sağlık verdimi Şükür deyip yolumuza devam ediyoruz unutma paralar bizim değil emanet bu yüzden eve güzel bir sistem kur paranı ye hep altı altın olmaz
    İnşallah böyle gider ara da kaybettim falan diyim nazar olmasın..Kara kuğuya yakalanmadan gidersek bu yıl iyi para yaparız..Hepinize bol kazançlar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5. Bak burada çok kulağı kesik var gelsin burada anlatsın topiğindeki palavraları dötüne teneke bağlarlar dolaşır adam gibi düzgün altı dolu analizleri kim yaparsa ben alkışlarım sıkıntı yok zaten bir avuç insan kaldı piyasada millet roket atanların peşinde

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    İnşallah böyle gider ara da kaybettim falan diyim nazar olmasın..Kara kuğuya yakalanmadan gidersek bu yıl iyi para yaparız..Hepinize bol kazançlar..
    Nazar değmesin. Bol kazançlar olsun.
    Kümülatif kazanç önemli. O nedenle önce kaybetmemek lazım.
    Anapara kaybının telafisi çok daha güç.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bak burada çok kulağı kesik var gelsin burada anlatsın topiğindeki palavraları dötüne tene bağlarlar dolaşır adam gibi düzgün altı dolu analizleri kim yaparsa ben alkışlarım sıkıntı yok zaten bir avuç insan kaldı piyasada millet roket atanların peşinde
    Eskilerden başka dönenler de oldu foruma. Lakin eskiye rağbet olsa...
    Roket, füze vb. işi toplumun zaafı. Mantıklı analiz yapanları kimse okumuyor.
    -"-Cekli", "-caklı" yazmayanı takmıyorlar bile.

@paradotor diye bir model var mesela. Sözde coin piyasası üstadı.
    Sanırım bir ara milyon takipçiyi görmüştü. Hala öyle mi bilmiyorum.
    Yıllarıdır milletin anaparasını bırak, anasını alacak elinden. O derece sahtekar.
    Ama vatandaş seviyor işte bu üslubu.

8. pgsus bugun itibarıyla İran seferlerini durdurmuş .
    sabah saniyi verisiyle çoşku verip yukarı aldılar.
    kapanışa bakılıcak artık

Sayfa 609/634 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •