Paşa çıtak grafiklerini burada paylaş bence. Diğer köyde ya değer bilmezler ya geride kalır arayan bulamaz.![]()
Paşa çıtak grafiklerini burada paylaş bence. Diğer köyde ya değer bilmezler ya geride kalır arayan bulamaz.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
hehehe ulen dinlememişin ki, sor sor dinleme oh. sen de hep yarım kulak, yarım bi göz atış kaçış kendi dünyana.
btcnin güzellenecek tarafları var ama sen sordun sonuçta. ben ortaya btc güzellemesi yapan biri değilim anca tartışılınca filan.
ülkeler, dünya ayrı hikaye ... onlar battıktan sonna çook ralliler yapabilir hatta muhtemelen özellikle yaparlar taa ki gerçekle yüzleşene kadar.
Son düzenleme : KPL; 09-01-2026 saat: 19:03.
aşağı kıramadı yine olumluya döndü btc - biraz altın sayesinde herh
tavsiye edillebilir bir halde diyemem ama 98-100 vs hedefler bi türlü ölmüyor - ki yatalım bekleyelim aşağıyı![]()
o zamaan ...
btc'nin arkasında hiçbirşey yok, tamamen ponzi, olmaz böyle bişey, insanlar/ülkeler filan nasıl buna para yatırıyor yahu?
... nasıl? iyi oldu mu bu şekil?
gerçi ben dolar için de çok benzer şeyler tartışabilirim. aman neler diyorum ben böyle, haşa.
ayrıca btc baya derin, sunum miktarı sınırlı, yeni/sürekli yatırımcısı bol, süper volatil = iyi para veriyor ... en azından bugüne kadar öyle.
hazır dinlemişken sana mesajım olsun yandan.
Getirilere bakalım biraz. 1 Aylık.
------------------------------------------
XU100 % 8.84
XU030 % 8.99
ZPX30.F % 8.99 (30 takip eden fon bire bir gitmeye çalışması normal)
ZPLIB.F % 5.05 (Bankacılık önden gitmişti biraz beklemiş normal)
GTA % 8.06 (Garanti Altın Fonu, ana rakibimiz)
AES % -2.20 (Ak Portföy Petrol Fonu)
USDTR.F %1.33 (QNB ABD Foları Fonu)
BGF % 3.29 (Ak Portföy Para Piyasası Fonu, diğer rakibimiz)
Sonuç...Fena değiliz..Haftaya yine bakarız.![]()
Son düzenleme : secbul; 09-01-2026 saat: 20:10.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri