-
Buralarda bu kadar beklemesi hiç hoş değil. Kirdiracaklar desteği. Dönecek kağıt buradan dönerdi sanki. Umarım yanilirim ama kontr beni olumsuz hiç bir dusuncemde yanıltmadı 3 yıldır.
Bilanço güzel gelse keşke, patronun şirkete yine borc verdigini görsek... Yakın vade borçların uzun vadeye evrildigini gorsek... O zaman patrona kizan herkes rahatladı diye düşünüyorum. Başta da ben. Tek ümidimiz bu kaldi..
Borsa tarihinde karsilasabilecegim en kotu 3 kağıttan birine denk geldim. Ne hayaller vardı...
-
Borlease defoult olmuş pazartesi pazar değişikliği yapılıp gözaltı pazarına alınır likitide çok önemli ki borlease en kolay varlıklarını paraya çevirecek şirket arabaları var piyasa fiyatının %5 altına ver takır takır satılır mevzu temel değil ben hiç bir zaman temelden bahsetmedim TAMAMEN NAKİT AKIŞI ve kötü olanlar borç vadeleri vs kötü olanlar olumsuz ayrışıyor olay kar zarardan çoktan çıktı şirletlerin sürekliliği tehlikede bu tehlike azda olsa kontrol içinde var
-
Petkim durumu borlease den çok daha kötü fakat arkada sonsuz kredibilitesi olan socar var yatırımcı hissetmiyor ama borlease kontrol sasa gibi sınırlı gücü olan halim ortak şirketlerinde yıkıcı etki çok daha yüksek hissediliyor
-
Alacakaranlık, günün bitişi değil; sadece vites değiştirdiği andır.
Ve şimdi tam olarak buna hazırlanıyoruz.
Plan-S tarafından tasarlanan ve üretilen, fırlatma ortağı Exolaunch ile entegre edilen dört yeni Connecta IoT Network uydusu, yakın gelecekte Falcon 9 Twilight Mission kapsamında fırlatılmaya hazır.
Yörüngeye yerleştirildiklerinde bu dörtlü, Connecta IoT Network ün hem uzaydaki hem de yerdeki kapsama alanını hızla genişletecek. Böylece takımyıldız 16 uyduya ulaşırken, sahadaki 4 uydu daha hedefi somut bir etkiye dönüşüyor:
Geniş coğrafyalarda kesintisiz hizmet sürekliliği,
Şebeke dışı (off-grid) cihazlar için daha kısa sessiz pencereler,
Özellikle karasal kapsamanın zayıfladığı alacakaranlık bölgelerde daha güvenilir veri akışı.
Lansman yaklaşıyor. Bizi izlemeye devam edin.
-
Söylediklerin bi halta yarasaydı. Fiyata olumlu yansırdı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri