Artan

682,00 10 18:10
77,55 10 18:10
492,25 10 18:10
12,87 10 18:10
28,40 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3,58 -9.82 18:10
4,50 -9.82 18:10
38,94 -9.74 18:10
40,54 -7.86 18:10
2,36 -6.72 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.073.315.164,75 18:10
12.761.694.646,25 18:10
11.173.006.340,66 18:10
8.916.976.280,08 18:10
7.862.777.312,36 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 632/638 İlkİlk ... 132532582622630631632633634 ... SonSon
Arama sonucu : 5099 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Viop LXIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    meslek lisesinden başka tahsil görmemiş birinin hayata ve dünyaya bakış açısı ..

Elon Musk lise mezunu mu?
    Elon Musk kimdir? | Euronews

Elon, kendi kendine yazılım programlayıp kodlamayı öğrendi. 12 yaşındayken kendi yazdığı Blastar adındaki uzay oyununu yaklaşık 500 dolara satıp ilk parasını kazandı. Bryanston Lisesi'nde sekizinci ve dokuzuncu sınıfları okuyup oradan Pretoria Boys Lisesi'ne geçti ve mezun oldu
    ''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''

yok kartal imamhatip mezunu elon..

Elon Musk okul okumuş mu?
    Musk aynı zamanda SolarC ty'n n de başkanıdır. 1992 yılında, Kingston, Ontario'daki Queen's University'de iki yıl geçirdikten sonra, University of Pennsylvania'da işletme ve fizik okumak için Kanada'dan ayrlıdı. The Wharton School of the University of Pennsylvania'da Ekonomi alanında lisans diploması aldı.

moronlardan kurtulamadı gitti forum..

ben başak buluyom zaten...ailenize yazık bişiy değil.. kim bilir ne çekiyordur sizden.

4. Esakkiappan Shunmugam'ın profil fotoğrafı
    Esakkiappan Shunmugam
    Hindistan, Tamil Nadu, Chennai'de yaşıyor ( 2006 günümüz ).
    ·
    2 yıl
    Orijinal Cevap: Elon Musk'ın eğitim seviyesi nedir?
    Elon Musk, Pennsylvania Üniversitesi'nden Fizik ve Ekonomi alanlarında lisans derecesine sahiptir. Ancak yüksek lisans yapmayı tercih etmedi. Bunun yerine, girişimcilik hayallerinin peşinden gitmek için Stanford Üniversitesi'nden sadece iki gün sonra ayrıldı.

__________________________________________________ _______________________________________

Michael Bren
    2 yıl

ELON BİR DOLANDIRICI. ÜNİVERSİTEYE BAŞLADIKTAN ÜÇ AY SONRA AYRILDI. BU ADAMİN SÖYLEDİĞİ HER ŞEY, YOLSUZ MEDYA TARAFINDAN DESTEKLENEN BİR YALAN. "ELON MUSK'I ÇÜRÜTMEK" videosunu izleyin ve bu dolandırıcı hakkındaki görüşünüz iki dakika içinde değişecek. O, MEDYANIN ONU GÖSTERDİĞİ KİŞİ DEĞİL. TESLA'NIN KURUCUSU DEĞİL. Önceki şirketinden kovulduktan sonra şirkete ortak oldu çünkü kodlaması tamamen berbattı ve ne yaptığını bilmiyordu. SpaceX de bir dolandırıcılık. CGI sunumlarının hiçbirine inanmayın çünkü hepsi arkasında gerçekçi bir teknoloji olmayan tamamen saçmalık. Roketleri asla kimseyi Mars'a götüremez. Yanıldığımı düşünüyorsanız, "STARSHIP" roketini araştırmanız gerekiyor. Milyarlarca dolarlık devlet hibesi almaya devam etmek için büyük bir dolandırıcılık. Tesla her yıl milyarlarca dolar kaybediyor ama biz onun fabrikalarının ve kiralarının parasını vergilerimizle ödüyoruz. Elon fabrikalarının hiçbirinin parasını asla ödemedi. O bir dolandırıcı. Tesla'nın sürücüsüz arabaları bir aldatmaca. İŞE YARAMIYORLAR. Araştırın. Bu adamın söylediği her şey yalan ve tüm röportajlarında çok aptalca konuşuyor. O kadar aptal ki, aptallığını örtmek için sahte bir Azburger sendromu uydurmak zorunda kaldı. Her doktor Elon'un Azburger sendromu olmadığını söylüyor ve eğer varsa da, herkesin anlaması gereken aptalca şeyler söylemekten başka bir belirti göstermiyor. Ofisinin zemininde asla uyumadı, ancak çok fazla uyuşturucu etkisi altındayken bayılmış olabilir. Zengin bir aileden geliyor ve 20'li yaşlarının ortalarına kadar para konusunda hiç endişelenmek zorunda kalmadı, ta ki üniversiteyi bırakana kadar. Onu tanıyanlar bile, herhangi bir diploma alacak kadar uzun süre üniversitede kalmadığını söylüyor. Diplomalarını satın aldı. Araştırın. Elon bir sahtekar.

https://www.quora.com/What-degrees-o...Elon-Musk-have

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    meslek lisesinden başka tahsil görmemiş birinin hayata ve dünyaya bakış açısı ..

İnsanlara yukarıdan bakma.
    Babam 1976 yılında rahmetli olduğunda ben 16 yaşında idim....hem okudum hem çalıştım aileme baktım...Üniversite sınavında kendi okulumun (İMML) yüksek öğretmenliğini kazandığım halde abimin askerlik durumundan okuyamadım. şartlar izin vermedi.
    Ben üniversite mezunu ne aptallar tanıyorum.!

dolandırıcı ve sahtekar olan birinin yazısı ile neden bana cevap yazıyon ozaman .. kendi zekanız yokmu cvp yazacak.

ben sizin zeka seviyenizi biliyorumda konuşuyorum

KKM çıktığında hülüüüüoooğğğ ... yüzyılın icadı diye dolanmıyormuydun burada. ?

şimdi bak bakalım hazineye zararı ne.

dinler nedeni ile tek bir savaş çıkmamıştır diyende sendin... tarihte dinsel nedenlerle çıkan savaşları sıralattırdım. yine tıs..

petkim olayı ayrı.. göd.

abkadan farkın ne moron senin ? o da fizik biricisiyim diyip.. buzun oluşumu fizik kurallarına uymayan bir olay. kesinlikle allajın mucizesi diyordu.

zavallı olmayı nasıl beceriyorsunuz.. bu devirde bu kadar cahil olabilmek yetenek gerektiriyor

zavallı aileniz sizden kimbilir ne çekiyor...

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dolandırıcı ve sahtekar olan birinin yazısı ile neden bana cevap yazıyon ozaman .. kendi zekanız yokmu cvp yazacak.

ben sizin zeka seviyenizi biliyorumda konuşuyorum

KKM çıktığında hülüüüüoooğğğ ... yüzyılın icadı diye dolanmıyormuydun burada. ?

şimdi bak bakalım hazineye zararı ne.

dinler nedeni ile tek bir savaş çıkmamıştır diyende sendin... tarihte dinsel nedenlerle çıkan savaşları sıralattırdım. yine tıs..

petkim olayı ayrı.. göd.

abkadan farkın ne moron senin ? o da fizik biricisiyim diyip.. buzun oluşumu fizik kurallarına uymayan bir olay. kesinlikle allajın mucizesi diyordu.

zavallı olmayı nasıl beceriyorsunuz.. bu devirde bu kadar cahil olabilmek yetenek gerektiriyor

zavallı aileniz sizden kimbilir ne çekiyor...
    KKM günün şartlarına göre tartışılmalı...din savaşları konusunda hiç bir zaman konuşmadım.
    Bak aynı hatayı ABKA konusunda da yapıyorsun...ABKA seni 10 defa cebinden çıkartır.
    Senin ben kim olduğunu çok iyi biliyorum da burada yazmam.

ben hem okumayan.. hemde hala okumamakta ısrar eden.. hemde cahillik için didinen..nice aptallar gördüm.

insan 2 3 kelime ile nasıl hayatını sürdürebilir yahu..

masama meze olmaya devam ..

ben filme..

Sayfa 632/638 İlkİlk ... 132532582622630631632633634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •