Originally Posted by
tovbekar
sn whisperer haklı olsa da muhtemelen işaretli yerler için haklı... yukarıda varlık tabanı ile ilgili linki verdim. anlayabilmek için biraz rahat bir ortamda tümünü okumam gerekecek. MERAMdaki varlık tabanı elan 1 milyar dolara yakın... her yıl sanırım 125 milyon dolar civarında yatırım yapılmakta bu yatırımlar da devam etmekte... her ne kadar bu yatırımlar kar ve özvarlığa yönelik faydalara sebep olsa da dağıtılmayan cinsten olacak... olsun biz de büyümeye odaklanırız desem...
CENAL öngörülebilir değildi. 2022 ve 2023 teki gibi sürprizler oluşsa da tam tersi oluşumlar da çıkabilir. biz yakın zamanda muhtemelen ALARKın karını noktasına kadar hesaplayabilen analist arkadaşlara sahip olacağız. TR ve Kazakistandaki 10 000 dönüm sera, tohum, gübre, kurutma ve işleme öyle bir zaman gelecek ki muhtemelen bizim beklediğimiz karı fazlasıyla getirebilecek. uçak dönüşüm, BAKAD gerçekten güzel işleyecektir. ALSER ve Venture bence sürprizlere gebe olabilir. ama hiç değilse öngörülebilir kısmı 400 milyon dolar olacaktır diye düşünüyorum... depolamada ben belki de biraz daha sallanacağını ve piyasanın görülebileceğini düşünüyorum
Yer İmleri