Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sadece bu alıntılarsa hakimin kararı...Eyvallah ..gereken neyse yapınız...savunmama gerek yok....saygılar...cezama razıyım.
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
tüm yazıları okudum, merak etme
sana küfür eden hakaret eden yazı göremedim.
62+ yaşın var, ben yakıştıramadım.. sen kendine yakıştırıyorsan, lafım yok
dini bütün de yazılar yazıyorsun..
ceza her şey mi. ?
yaşına yakışanı yap diyorum. ceza vermiyorum sana..
sildiğin küfürü hiç konuşmuyorum bile....
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
ne tür psikolojik sorunları var acaba ..
bu arada ben şikayet falan etmedim.. zavallılarla uğraşacak değilim.
güneysu buralarda ise o bilir.
benden yana helal olsun aaaabi![]()
şikayet yok, uyumadım henüz, okuyorum tüm yazıları..
küfür edip yazıyı siliyor, ama ben silinen yazıları da okuyorum...
zerre yakıştıramadım.
kendisi ile de 2/3 defa telefonda görüşmüştüm.
engelliyeceğim, böyle yazı yazan birisinin sorunları var, bana ve çevreme hayatta uymaz..
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri