Artan

682,00 10 18:10
77,55 10 18:10
492,25 10 18:10
12,87 10 18:10
28,40 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3,58 -9.82 18:10
4,50 -9.82 18:10
38,94 -9.74 18:10
40,54 -7.86 18:10
2,36 -6.72 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.073.315.164,75 18:10
12.761.694.646,25 18:10
11.173.006.340,66 18:10
8.916.976.280,08 18:10
7.862.777.312,36 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 642/644 İlkİlk ... 142542592632640641642643644 SonSon
Arama sonucu : 5150 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Viop LXIX

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    “Türkiye’yi adeta sıfırdan alıp en yüksek standartlara çıkardık.”

Tabi ki bişey... 20 K bu, boru mu?

https://x.com/sokakkedisitv/status/2010052626092872051
    Haklılar... Eleştiri olur ama, nankörlük etmemek lazım!

"Tarım sektöründe yüzde 12.7 negatif büyüdük"
    https://www.tv5.com.tr/cumhurbaskani...egatif-buyuduk

https://www.verikaynagi.com/grafik/y...-10-ulke-2022/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. Şaaaakkk bi 40 Milyar dolar daha...

Kimi nasıl besleyeceğiz?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Üstadım; emekliler parayı nereye harcayacağını bilemiyorlar. Her manada düşünmek zorundalar yazık yazık...
    Valla mesele toplum mühendisliği gibi geliyor bana...
    Kimse mevcut maaşa muhtaç olmasın elbet.
    Ama... Hemen hiç prim ödememiş o 4-5 milyon... Bütün emeklileri temsil ediyor gibi davranılıyor.

Adam zaten neredeyse prim bile ödememiş... Tavandan bile ödeyene yapılan zammın 2-3-5 katını ala ala...
    5-10 yıl önce tavandan prim ödeyerek emekli olmuş adamla aynı maaşı alır hale geldi.
    Haliyle onlar "şükür" diyor. Mikrofon uzatan olursa, "soğan yiriz..." diyor.

Bu haliyle de toplum 80 parçaya bölündü.
    O bundan, bu şundan, şu ötekinden nefret ediyor. Kimse sormuyor:
    -N'oluyor lan?"

4.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Valla mesele toplum mühendisliği gibi geliyor bana...
    Kimse mevcut maaşa muhtaç olmasın elbet.
    Ama... Hemen hiç prim ödememiş o 4-5 milyon... Bütün emeklileri temsil ediyor gibi davranılıyor.

Adam zaten neredeyse prim bile ödememiş... Tavandan bile ödeyene yapılan zammın 2-3-5 katını ala ala...
    5-10 yıl önce tavandan prim ödeyerek emekli olmuş adamla aynı maaşı alır hale geldi.
    Haliyle onlar "şükür" diyor. Mikrofon uzatan olursa, "soğan yiriz..." diyor.

Bu haliyle de toplum 80 parçaya bölündü.
    O bundan, bu şundan, şu ötekinden nefret ediyor. Kimse sormuyor:
    -N'oluyor lan?"
    O 8 Bin TL seyyanen zammı vermemelerinin sebebi EYT'nin rövanşının alınmasıydı...

Yazacak savunacak çok şey var da...

Dediğin gibi, soran yok...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. Eğitim sistemimiz "mikemmel" değildi belki ama...
    198x lerde kalifiye ara iş gücü yetiştirecek bir teknik ve meslek okulları hamle çabası oldu...

Dün burada "iyi yatırımcı" diye bilinen bir arkadaş, çeşitli konularda fikir beyan etti.
    Daha büyük bir skandala imza attığı için, ilk önce söyledikleri pek konuşulmadı.

Yazan-çizen, ticaret ve yatırım yapan, dindar ve daha önemlisi milliyetçi bir birey olarak söyledi bunları...
    Yorum şöyle:

"
    Yahudilerin sığınacakları tek topluluk TÜRKLERDİR....Çünkü biliyorlar ki en adil-en adaletli insan toplumu TÜRKLERDİR.
    TÜRK kanı soyludur- şereflidir-vicdanlıdır ve merhametlidir diğer toplumlara göre.
    Yahudi toplumu bu yazdıklarımı bizden daha iyi biliyorlar...tek kurtuluşları TÜRKLER..!!
    BOP'u kurmak istiyorlarsa önce bizden izin alacaklar...biz izin vermezsek 1 sikim yapamazlar.
    "

"Haritası yaklaşık şöyle" denen "BOP" için, "bizim iznimiz olmazsa!" olmazmış

Sanırım arkadaşa göre, "izin isterlerse yol vermek caiz..."

Ezcümle... Hepimizin kafası çok karışık. Toplum ciddi biçimde çeşitli nedenlerle ayrışmış durumda.
    Yakın çevremizde, yakın zamanda parçalanmış ülkelerin tümünde de sosyolojik yapı hemen hemen böyleydi.

Yazan-çizen, ticaretin(hayatın) içinde, dindar ve milliyetçi bir vatandaşımız böyle düşünüyorsa...
    Biz bugünlere yine iyi gelmişiz!
    Son düzenleme : KısaVade; Dün saat: 23:17.

6.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Eğitim sistemimiz "mikemmel" değildi belki ama...
    198x lerde kalifiye ara iş gücü yetiştirecek bir teknik ve meslek okulları hamle çabası oldu...

Dün burada "iyi yatırımcı" diye bilinen bir arkadaş, çeşitli konularda fikir beyan etti.
    Daha büyük bir skandala imza attığı için, ilk önce söyledikleri pek konuşulmadı.

Yazan-çizen, ticaret ve yatırım yapan, dindar ve daha önemlisi milliyetçi bir birey olarak söyledi bunları...
    Yorum şöyle:

"
    Yahudilerin sığınacakları tek topluluk TÜRKLERDİR....Çünkü biliyorlar ki en adil-en adaletli insan toplumu TÜRKLERDİR.
    TÜRK kanı soyludur- şereflidir-vicdanlıdır ve merhametlidir diğer toplumlara göre.
    Yahudi toplumu bu yazdıklarımı bizden daha iyi biliyorlar...tek kurtuluşları TÜRKLER..!!
    BOP'u kurmak istiyorlarsa önce bizden izin alacaklar...biz izin vermezsek 1 sikim yapamazlar.
    "

"Haritası yaklaşık şöyle" denen "BOP" için, "bizim iznimiz olmazsa!" olmazmış

Sanırım arkadaşa göre, "izin isterlerse yol vermek caiz..."

Ezcümle... Hepimizin kafası çok karışık. Toplum ciddi biçimde çeşitli nedenlerle ayrışmış durumda.
    Yakın çevremizde, yakın zamanda parçalanmış ülkelerin tümünde de sosyolojik yapı hemen hemen böyleydi.

Yazan-çizen, ticaretin(hayatın) içinde, dindar ve milliyetçi bir vatandaşımız böyle düşünüyorsa...
    Biz bugünlere yine iyi gelmişiz!
    Pardon kim bu" arkadaş" mahsuru yoksa??? Ben sürekli izlemiyorum bu bsşlığı..
    .....
    Edit: kim olduğu yazılmadı ama geri gidip baktım ve tahmin ettim.. Ancak emin değilim o yüzden isim zikretmeyeyim.. Zira zan üzerine konuşmamaya gayret ediyorum.

Çok fazla İyi niyetli yorum : BOP için bu " arkadaş " belki sağlam bir Poker oyuncusudur pokerdeki anlamını kastetmiştir.

İyi niyetli olmayan yorum yani normal yorum :

BOP u savunmak, geçit vermek, izin vermek, vereceğini ima etmek, izin versek ne olur sanki demek, biz güce gönüllüyüz hadi izin verelim bari demek, " kafa karışıklığı " falan değil ancak iğdiş edilmiş bir zihinden çıkabilecek laflardır.
    Son düzenleme : Desidero74; Bugün saat: 01:19.

7. Wall Street Journal da Amerika nin İran a hava saldirisini değerlendirdigi haberi girilmiş. Trump da İran hakkında konuşuyor..Graham da...
    Hayırlısı..

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Pardon kim bu" arkadaş" mahsuru yoksa??? Ben sürekli izlemiyorum bu bsşlığı..
    .....
    Edit: kim olduğu yazılmadı ama geri gidip baktım ve tahmin ettim.. Ancak emin değilim o yüzden isim zikretmeyeyim.. Zira zan üzerine konuşmamaya gayret ediyorum.

Çok fazla İyi niyetli yorum : BOP için bu " arkadaş " belki sağlam bir Poker oyuncusudur pokerdeki anlamını kastetmiştir.

İyi niyetli olmayan yorum yani normal yorum :

BOP u savunmak, geçit vermek, izin vermek, vereceğini ima etmek, izin versek ne olur sanki demek, biz güce gönüllüyüz hadi izin verelim bari demek, " kafa karışıklığı " falan değil ancak iğdiş edilmiş bir zihinden çıkabilecek laflardır.
    Kim olduğunun önemi yok zaten.
    Önemli olan kendini milliyetçi olarak konumlandıranların da büyük çoğunluğunun yaşadığı merkez kayması, kafa karışıklığı.
    Genel olarak, çevremizde(diğer ortadoğu ülkeleri) berhava olan toplumlarda da;
    Bir kitlenin çıkarı, ülkenin çıkarı ile eşitlenmiş... Buna karşı çıkanlar "milliyetçilik düşmanı" ilan edilmiştir.

Türk milliyetçilerinin geçmişte söyledikleri ile bugün "razı oldukları", hatta bugün "bayrağını taşıdıkları" meseleler kıyaslanırsa...

Neyse... Bu konu forum sınırlarını da, beni de aşar.

Sayfa 642/644 İlkİlk ... 142542592632640641642643644 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •