Adamın biri bu hissenin priminde zerre faydası yokken tahtayı kimin yaptığı herkes tarafından bilinirken sanki bu işlerde payı varmış gibi kendini parlatmaları sayesinde kendisine Araştırma şirketi kurdu. Sonra işine gelmeyen şeyleri yazan yatırımcıları twitterdan engellemeye başladı. Bu kişi hala bu piyasada. ve bu kişi konuşur ama emin olun 3 kuruş para yönetemez bu piyasada 3 günde acillik olur. Nereden biliyorum çünkü kendisini reelden tanırım.2000 ya da 2001 yılında yönetttiği A tipi fon yükselen piyasada bırak getiriyi hem zarar hem de A tipi fonların kazanç listesinde sonlardaydı.
Yok üyelikti yok eğitimdi şuydu buydu yemeyin kardeşim artık bunları. Bilen adamların hiç biri böyle antin kuntin işlerle uğraşmaz.Para yönetir parasını kazanır. Kendini reklam etmez. Zaten emin olun yönetilmesi gereken para onu bulur.
Bu işlerin sosyal medya ayağı olan herkese şüphe ile bakın. Benim burası dışında sosyal medyada yazdığım başka hiç bir yer yok.Çünkü Allah'a çok şükür gerekte yok ihtiyacım da yok. Zaten hisse nette de yazılarımı çok azalttım eski tadı tuzu yok. Adım Hıdır elimden gelen budur.
Tanımadığınız insanların hayatınıza ipotek koymasına imkan tanımayın. Bu para yönetme işi öyle lanse edildiği kadar kolay bir şey değil.
Bu saatten sonra inciderı olmayan hiç kimse bu hissede neler olacağını bilemez. Hisse düşmez ya da yükselmez falan da yazma zamanlarını zaten geçmiş. Bu ınciderı yapabilecek kişi de gelip burada bunu zaten yazmaz......
Borsada herkes para kazanabilir bunu çok az kişi süreklilik haline getirebilir bunu aklınızdan sakın hiç çıkarmayın.
Örnek vereyim hasbel kader borsada % 100 kazandınız. Ana paranızı borsadan çıkın.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 00:13.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri