Artan

682,00 10 18:10
77,55 10 18:10
492,25 10 18:10
12,87 10 18:10
28,40 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3,58 -9.82 18:10
4,50 -9.82 18:10
38,94 -9.74 18:10
40,54 -7.86 18:10
2,36 -6.72 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.073.315.164,75 18:10
12.761.694.646,25 18:10
11.173.006.340,66 18:10
8.916.976.280,08 18:10
7.862.777.312,36 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 940/941 İlkİlk ... 440840890930938939940941 SonSon
Arama sonucu : 7525 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: SASA (Sasa Polyester Sanayi A.Ş.) Forumu

1.  Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    ...O gun almayın pahali diyeni anlarım.Bugun ayni seyi soyleyenlerin geneli iyi niyetli degil.Borsada dip ya da yukarı yok.Her zaman daha dusebilir ya da cıkabilir...
    Bir iki terbiyesiz dışında çoğu iyi niyetli bence ama hissede olmaması gereken çok bilgisiz bir çoğunluk var.

Bunların bilgi kaynağı onun bunun yazdıkları.

Adam resmen yazıyor, övene söverim diyor.

Objective bir değerlendirmeyi anlayacak kapasite de yok.

O kadar borç diyor, yukarda anlatıyor adam, tamam borcu var, ama bu çok uçuk bir borç değil diyor.

Biz burada azami 200.000 TL. riske etmişiz, elin avrupalısı 500 Milyon EURO riske ediyor ama buna anlatamazsın, okuması az olduğu ,için o hisseyi övüyorsun sanır., basar küfrü.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bir yerden duymuş, çok borcu var diyor.

Dinle bakalım.

https://www.youtube.com/watch?v=2Pr_WF6ZMvc
    Beni de senin şu rapor ve video merakın benden aldı. Video çekene lütfen selamlarımı iletiver pandemi zamanı hisse net TÜPRŞ topiğinde neler yazmış, kaça satmış o TÜPRŞ sonra kaç lira olmuş.Peşine de VAKBN de yazdı. Hisse güdük kaldı.Sonra o gün bugündür ortalıkta yok.Niye çünkü mevzuat değişti.Lütfen iletirsen sevinirim kendisi alsın satsın ne yaparsa yapsın bu video çekme ve ahkam kesme işlerinden vazgeçsin. Çünkü onun bildiği borsa bitti. Herkes bildiği işi yapsın.

Video içi bomboş tıklanmak için çekilmiş bir video sadece. Bir dost.

Not: Bu yazım içinde bana sakın kızma.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Adamın biri bu hissenin priminde zerre faydası yokken tahtayı kimin yaptığı herkes tarafından bilinirken sanki bu işlerde payı varmış gibi kendini parlatmaları sayesinde kendisine Araştırma şirketi kurdu. Sonra işine gelmeyen şeyleri yazan yatırımcıları twitterdan engellemeye başladı. Bu kişi hala bu piyasada. ve bu kişi konuşur ama emin olun 3 kuruş para yönetemez bu piyasada 3 günde acillik olur. Nereden biliyorum çünkü kendisini reelden tanırım.2000 ya da 2001 yılında yönetttiği A tipi fon yükselen piyasada bırak getiriyi hem zarar hem de A tipi fonların kazanç listesinde sonlardaydı.

Yok üyelikti yok eğitimdi şuydu buydu yemeyin kardeşim artık bunları. Bilen adamların hiç biri böyle antin kuntin işlerle uğraşmaz.Para yönetir parasını kazanır. Kendini reklam etmez. Zaten emin olun yönetilmesi gereken para onu bulur.

Bu işlerin sosyal medya ayağı olan herkese şüphe ile bakın. Benim burası dışında sosyal medyada yazdığım başka hiç bir yer yok.Çünkü Allah'a çok şükür gerekte yok ihtiyacım da yok. Zaten hisse nette de yazılarımı çok azalttım eski tadı tuzu yok. Adım Hıdır elimden gelen budur.

Tanımadığınız insanların hayatınıza ipotek koymasına imkan tanımayın. Bu para yönetme işi öyle lanse edildiği kadar kolay bir şey değil.

Bu saatten sonra inciderı olmayan hiç kimse bu hissede neler olacağını bilemez. Hisse düşmez ya da yükselmez falan da yazma zamanlarını zaten geçmiş. Bu ınciderı yapabilecek kişi de gelip burada bunu zaten yazmaz......

Borsada herkes para kazanabilir bunu çok az kişi süreklilik haline getirebilir bunu aklınızdan sakın hiç çıkarmayın.

Örnek vereyim hasbel kader borsada % 100 kazandınız. Ana paranızı borsadan çıkın.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 00:13.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bir iki terbiyesiz dışında çoğu iyi niyetli bence ama hissede olmaması gereken çok bilgisiz bir çoğunluk var.

Bunların bilgi kaynağı onun bunun yazdıkları.

Adam resmen yazıyor, övene söverim diyor.

Objective bir değerlendirmeyi anlayacak kapasite de yok.

O kadar borç diyor, yukarda anlatıyor adam, tamam borcu var, ama bu çok uçuk bir borç değil diyor.

Biz burada azami 200.000 TL. riske etmişiz, elin avrupalısı 500 Milyon EURO riske ediyor ama buna anlatamazsın, okuması az olduğu ,için o hisseyi övüyorsun sanır., basar küfrü.
    Sen daha Antep'e gitmedin, ilacın orda terbiyesiz sensin adı ********

5. İnşallah bu hafta yükselir diyeyim. Birileri gibi çok bilmiyoruz tabii
    Son düzenleme : BACON; Bugün saat: 01:09.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu kişi hala bu piyasada. ve bu kişi konuşur ama emin olun 3 kuruş para yönetemez bu piyasada 3 günde acillik olur. Nereden biliyorum çünkü kendisini reelden tanırım.
    Görüyormusunuz kime vuruyor..?

Yine fikrini anlatan adama.

Bu yazdıklarının SASA ile ilgisi ne.

Bu yine iyi, hiç yoksa küfür etmiyor, öbür eşek, tipini sektiğmin diye başlardı.

Yukarda ki linki üyeler bilgi edinsin diye koydum.

Genelde kısa vade 24 saat, uzun vade 3 gün diye düşünenler için değil SASA, eğer bu büyük projeye ortak olacağım, çocuklarım kazansın diyorsanız bu fiyatları kaçırmayın.

KCHOL + SAHOL + koy 5 şirket daha anca SASA ediyor.

Eğer Avrupalı bu hisseye 500 Milyon EURO koyuyorsa vardır bir bildiği.

Bakmayın siz bu öküzlere, bunların efeliği yazanlara, aslında Güneysu'ya vuruyorlar ya onun da umurunda değil..

7. Diğer forumdaslardan özür diliyorum, bu saplantılı tıp yüzünden bunları yazmak sorunda kaliyorum

8.  Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Diğer forumdaslardan özür diliyorum, bu saplantılı tıp yüzünden bunları yazmak sorunda kaliyorum
    Ulan dingil.

Ben 1999 dan beri bu forumdayım, senin kadar aşağılık hiç bir üyeye rastlamadım.

Küfür ederek, konuyu başlatan da sensin sürdüren de.

Sayfa 940/941 İlkİlk ... 440840890930938939940941 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •