Originally Posted by
Tinaz
Görüyormusunuz kime vuruyor..?
Yine fikrini anlatan adama.
Bu yazdıklarının SASA ile ilgisi ne.
Bu yine iyi, hiç yoksa küfür etmiyor, öbür eşek, tipini sektiğmin diye başlardı.
Yukarda ki linki üyeler bilgi edinsin diye koydum.
Genelde kısa vade 24 saat, uzun vade 3 gün diye düşünenler için değil SASA, eğer bu büyük projeye ortak olacağım, çocuklarım kazansın diyorsanız bu fiyatları kaçırmayın.
KCHOL + SAHOL + koy 5 şirket daha anca SASA ediyor.
Eğer Avrupalı bu hisseye 500 Milyon EURO koyuyorsa vardır bir bildiği.
Bakmayın siz bu öküzlere, bunların efeliği yazanlara, aslında Güneysu'ya vuruyorlar ya onun da umurunda değil..
O mesajı özeline atardım.Onu da bu şekilde karşılarsın diye atmadım. Benim ima ettiğim kişi o videodaki değil. Esas vurduğum kişiyi bul gel karşıma hayatının şokunu yaşasın. Benim yazıyı okuyunca ya da benim kim olduğumu öğrenince.....
Fikir belirtmekmiş senin dünyadan haberin yok.Bana bu işlerden biraz anlayan adam zaten karşı yazı falan yazmaz. O yazımın da dostça yazılmış bir yazı olduğunu anlar.
Sen rapor video peşinde olmaya devam et. Ben de diyorum ki böylelerinden uzak durun. Bu kadar basit al sana benim ki de fikir.
Sor bakalım video da ki o kişiye ne yetki belgesi varmış? Bende ileri düzey eğitim belgesi ve brokerlık sertifikası var yani Spk linsansı var.
Ben hakim karşısına çıktığımda hesabını veremeyeceğim hiçbir lafı etmem bu işlerde edemem bu da bilgilerine....
Bu kadar agresif olacağına bu adam bana bu yazıyı neden yazmış diye düşün bir önce. Kusurabakma bu kaçıncı tartışman benimle hiç o kadar yıllık tebrübeli birinin yapacağı işler değil bunlar. Yazdığım yazıları bu seferde gerekenden farklı algılarsan bak bu da sana bu konularda son yazım.
Eğer gereken mesajı almazsan bundan sonra bir şirketin topiğinde yazı yazsan bilsem yarın o şirkete göktaşı düşecek iki kelime edersem namerdim........
Not: SASA yatırımcısı için bundan sonra herşey inşallah iyi olur bunu canı gönülden dilerim. Böyle sosyal medyada video o şu bu bu tarz şeylerden uzak durun.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 01:12.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri