Badem bofası ve katar spor thy tutmaya çalışıyor ilginç bir gün![]()
Badem bofası ve katar spor thy tutmaya çalışıyor ilginç bir gün![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Çekindiğim tek nokta sarı manyağın bize sallaması dün sağ kolu inceden girdi çıktı sarı manyak sallarsa sosyal medya üzerinden sıkıntı olur rampa aşağı formasyonu yaşarızişte orada aselsn dikkat etmeli endeks ağırlığıda yüksek bu yüzden fazla açılmadan gündem takip edilmeli
Psikolojisini kontrol altında tutan ve doğru tahta , doğru maliyetlenme yapan burada bu sene para kazanır .
şimdilik uçan kaçan birşey yok taze para yok tahtalar arsı trade var böyle ortamda bunu yakalamaya çalışmak yorar çünkü ınsıder 1 adım önde kaldırıyor indiriyor makinelerle .
şimdilik ben izleme modundayım piyasayı.
size kolay gelsin
Matriks Haber
@MatriksHaber
TCMB/Karahan:
- Büyüme dirençli seyrini sürdürürken, diğer faaliyet göstergeleri daha karışık bir tablo çizmektedir
- Fiyat istikrarı sağlanana kadar sürdürülecek sıkı para politikası duruşu talep, kur ve beklenti kanalları üzerinden dezenflasyon sürecini güçlendirecektir
ÖÖ 8:55 · 15 Oca 2026
·
2.222
Görüntüleme
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
2s
TCMB/Karahan:
- Kurul politika faizine ilişkin atılacak adımları; enflasyon gerçekleşmelerini, ana eğilimini ve beklentilerini göz önünde bulundurarak ara hedeflerle uyumlu biçimde dezenflasyonun gerektirdiği sıkılığı sağlayacak şekilde belirleyecek
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
2s
TCMB/Karahan:
- Adımların büyüklüğü, enflasyon görünümü odaklı, toplantı bazlı ve ihtiyatlı bir yaklaşımla gözden geçirilecektir
genç arkadaşlar özelden paylaşmış bankalar için doğrudur bu yorumlardan rahatsız olabilirler 200 baz puan bekliyorlardı şubatta toplantı olmayacağı için.
[IMG][/IMG]
5 dk 3 lü mavi şort sinyalı geldi ..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Ben sana akşam ne dedim abi?
Öğleden sonraya kadar parmaklarının üstünde yükseliyor.
Bekle bir boyunu gör, oradan short açarsın.
Kapanışa kadar da bekleme.
Akşama sinyal var gene
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri