Artan

44,24 10 15:41
12,99 9.99 15:41
35,00 9.99 15:41
2,76 9.96 15:40
27,18 9.95 15:41
Artan Hisseler

Azalan

18,90 -10 15:41
17,34 -9.97 15:41
11,33 -7.96 13:55
24,22 -7.2 15:41
4,30 -7.13 15:41
Azalan Hisseler

İşlem

13.938.367.450,25 15:41
8.675.392.469,00 15:41
7.231.632.495,33 15:41
5.809.662.815,69 15:41
5.303.929.883,00 15:41
Tüm Hisseler
Sayfa 53/92 İlkİlk ... 343515253545563 ... SonSon
Arama sonucu : 735 madde; 417 - 424 arası.

Konu: öz hakiki has gerçek riyıl viop topici

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bu gün 3 bölgeli piyasa var,

agresif long, şu anda bu piyasadayız, A piyasası
    long, B piyasası,
    short, C piyasası,..

bu gün sadece fiyatların o anda olduğu piyasayı yazacam,..

bilgi baabında, coini çok boşladım, orayla ilgilinmek durumundayım,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    subjekif yorumumda,

5 lik grafik üstünde, sarı alana geçemedi,...sarı alanı İ R A N kabul ediyor,...

xu030 saatlik ise destekte oda henüz shortu vermedi, İ R A N için henüz bekliyorum diyor,...

5 lik ise Viobta A/B bölgesi ayrımında A-Turuncu-1-des yeresinde, yani B bölgesi olan short bölgeye geçmeyip son destekte henüz tutunuyor,

5 lik sistem ise bozmadı kırmızı devam ediyor
    dün, yumuşama olmuş İran mevzuunda,...adam asmama şartıyla olası harekat ihtimali rafa kalkmış falan filan,...

3. BİLANCO heycanı başlıyor....
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    saat 15:30

bu güne resim netleşti,...bana müsade,...

katılanların yorumlayanların ellerine sağlık,....

BOFA nın takkeyi düşürelim algoritmalarının bir bok olmadığını gösterelim bu yeterde artar
    sonrası yukarıya vurdu,...

o yukarı şu anda A dediğim bölgede şimdilik AGRESİF tarafta,...bkz mesaj 417

5. Şuanda bilançolar bazı tahtalarda fiyatlara giriyor .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. Dün açığa satış ilgisi sınırlı ölçüde arttı… Günlük listede GARAN (%39) ve TAVHL
    (%37) başı çekerken, FROTO (%35), ISCTR (%34) ve AKBNK (%34) onları izledi. Haftalık
    bazda ise TAVHL (%36) ve AKBNK (%31) öne çıkarken, GARAN (%31) ve FROTO
    (%29) da yüksek seviyelerde yer aldı. BIST50 hisseleri için haftalık açığa satış
    ilgisi değişimi (seçili en yüksek 10 artış ve en yüksek 10 düşüş)… Son 5 gündeki
    açığa satış ilgisi değişimini önceki 5 gün ile ve endekse göre göreli performansla
    birlikte düzenli olarak yayımlıyoruz. En son veriler, açığa satış ilgisinde
    en yüksek artışların ENKAI (+%9), FROTO (+%8) ve SAHOL (+%7) hisselerinde
    olduğunu, en büyük düşüşlerin ise KONTR (-%14), BTCIM (-%13) ve OYAKC (-%5) hisselerinde
    yaşandığını gösteriyor.

TERA menkulden alıntı
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

7. Enflasyon ve faiz indirim beklentilerindeki dalgalanma
    Piyasa, ilk 1-2 ayda (özellikle gıda kaynaklı) enflasyonun yüksek gelebileceğini fiyatlıyor. TCMB Başkanı'nın da "Ocak-Şubat enflasyonu yüksek olabilir" açıklaması sonrası faiz indirimlerinin beklenenden daha yavaş veya sınırlı olacağı endişesi bankaları baskılıyor.
    Bankalar yüksek faiz ortamında net faiz marjı (NIM) çok iyi, ama indirim beklentisi gecikirse veya yavaşlarsa bu marjın daralacağı korkusu satış getiriyor.

Bankalardaki frenin nedeni bu önümüzdeki hafta ınsıder üzerinden bir hareket olur diye düşünüyorum.
    xbank teknik olarak 2026 ilk çeyrek yukarı potansiyeli benim graflarda en fazla %10-12 bir hareketti.
    şuanda pati çekiyorlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Enflasyon ve faiz indirim beklentilerindeki dalgalanma
    Piyasa, ilk 1-2 ayda (özellikle gıda kaynaklı) enflasyonun yüksek gelebileceğini fiyatlıyor. TCMB Başkanı'nın da "Ocak-Şubat enflasyonu yüksek olabilir" açıklaması sonrası faiz indirimlerinin beklenenden daha yavaş veya sınırlı olacağı endişesi bankaları baskılıyor.
    Bankalar yüksek faiz ortamında net faiz marjı (NIM) çok iyi, ama indirim beklentisi gecikirse veya yavaşlarsa bu marjın daralacağı korkusu satış getiriyor.

Bankalardaki frenin nedeni bu önümüzdeki hafta ınsıder üzerinden bir hareket olur diye düşünüyorum.
    xbank teknik olarak 2026 ilk çeyrek yukarı potansiyeli benim graflarda en fazla %10-12 bir hareketti.
    şuanda pati çekiyorlar
    O zaman Geriye Demir çelik metaller- ulaşım - gıda ve holdingler geriye kalır pörtföy yapmak için

Sayfa 53/92 İlkİlk ... 343515253545563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •