Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 753 madde; 1 - 8 arası.

Konu: (kod rakamlar)==>izmir'in dağlarında çiçekler açar..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    * Selam baba...Kod rakam iyi iş çıkardı geçenkinde...Tebrik ederim...Bir önceki YÖN YUKARI mesajını bulamadım ama en az 8-9 bin puan civarında olmalı yanlış hatırlamıyorsam...Valla süpersin her zamanki gibi...
    iki rakam arasındaki farkı siz bile hesaplayabilirsiniz...

diye yazacaktım ama vazgeçtim...

en iyisi ben hesaplayayım...

88.690-76.570=12.120 puan...
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...1451#post61451

Çok özür diliyorum baba yaw...Burada yazmışsın halbuki, şimdi fark ettim...Tekrar tebrik ediyorum...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...1451#post61451

..Burada yazmışsın halbuki, şimdi fark ettim......
    takma kafana ihtiyar.. şimdi aşağı yönde ne balık yakalayacağız onun hesabına bakalım...

3. kod rakamlar SAT verdikten sonra gelen yukarı hareket BOĞA TUZAĞI olabilir...

4 saatlik grafikler..

kapanış<ortalama<89.330...denklemi gerçekleşmediği sürece ..YÖN YUKARIaklar...

eğer boğa tuzağı ise; aşağı yönlü harekette nasıl olsa kod rakam sınırlarından geçmek zorunda kalacaklar...biz de böylece karşı hamle olarak KOD RAKAM tuzağı kurmuş oluyoruz..

eğer değilse; sorun yok..normal bir yukarı hareket seyri izliyor olacağız...

iki önemli konu var...

1-Almanya ile yaşanan büyük krizi pek hayra alamet değil...

2-

YOL HARİTASI

Direnç 3... 90.700

Direnç 2... 90.300

Direnç 1... 90.000

Pivot Noktaları................. 89.700

Destek 1... 89.400

Destek 2....89.100

Destek 3... 88.800

şimdiden yazayım dedim..hafta sonunda vakit olmayabilir..çünkü önemli bir haftaya gireceğiz...

4.  Alıntı Originally Posted by STAH Yazıyı Oku
    kod rakamlar SAT verdikten sonra gelen yukarı hareket BOĞA TUZAĞI olabilir...

şimdiden yazayım dedim..hafta sonunda vakit olmayabilir..çünkü önemli bir haftaya gireceğiz...
    Geçen hafta; CDS, kur, faiz, enflasyon kısacası ne varsa arttı...KOD rakamın SAT vermesi dahil, temel makro rakamların kötü gidişat sergilediği bir haftada, uzun vadeli kanalın üst kısmını kırdı endeks...Ki, bu kanal 2013'den bu yana olmadık gelişmelere bile direnç göstermişti...Sistem tekrar YÖN YUKARI derse, ciddi bir ralli başlamış demektir kanaatimce...YÖN AŞAĞI sinyallerinde bazı ufak tefek sapmaları var sistemin ama YÖN YUKARI deyip kaybettirdiği hiç olmamış...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku

Geçen hafta; CDS, kur, faiz, enflasyon kısacası ne varsa arttı...KOD rakamın SAT vermesi dahil, temel makro rakamların kötü gidişat sergilediği bir haftada, uzun vadeli kanalın üst kısmını kırdı endeks...Ki, bu kanal 2013'den bu yana olmadık gelişmelere bile direnç göstermişti...Sistem tekrar YÖN YUKARI derse, ciddi bir ralli başlamış demektir kanaatimce...YÖN AŞAĞI sinyallerinde bazı ufak tefek sapmaları var sistemin ama YÖN YUKARI deyip kaybettirdiği hiç olmamış...
    Sayın Yetkisiz,

Paylaştığınız tabloyu kod rakam ve yön sinyalini de içerecek şekilde düzenli tutuyorsanız bizlerle paylaşabilir misiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sayın Yetkisiz,

Paylaştığınız tabloyu kod rakam ve yön sinyalini de içerecek şekilde düzenli tutuyorsanız bizlerle paylaşabilir misiniz.
    Sistem 02.03.2017'de YÖN YUKARI dedi...Ve üzerinden 2 işlem günü geçti, ki benim ayrıyeten takip ettiğim rakamlarda da durum böyle...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...1666#post61666

Bahsettiğiniz tablo düzenli olarak takip ettiğim makro rakamlardan bir kısmı... Bunun yanında kendimce geliştirdiğim teknik analiz yöntemlerim de var...Ve hepsi sevgili STAH'ın Kod rakamları ile gayet uyumlu iş çıkarıyor...Kendime göre alış-satış stratejilerim var ama onları buraya yazarsam yanlış olur...Çünkü ben, sen değilim; sen de ben değilsin...Herkesin beklentileri, hayat görüşü vs. farklıdır ve bu farklılıklar, ister istemez (hatta içgüdüsel olarak) o kişiye alacağı kararlar konusunda yön verir...Saygı ile...

7.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku

enflasyon;

TÜFE;%10.13

ÜFE ;%15.36

İŞSİZLİK;%12.5

BİLİMSEL TANIMLAMASI;

görüldüğü üzere;

**EKONOMİK BÜYÜME İÇİN GAZA BASILSA,ENFLASYON DAHA DA AZACAK...

**ENFLASYONU DÜŞÜRMEK İÇİN EKONOMİ SOĞUTULMAYA DEVAM EDİLSE,EKONOMİK KÜÇÜLMENİN ORANI ÇOK YÜKSELECEK...ekonomik durgunluğun boyutlar dip yapacak..işsizlik çığ gibi büyüyecek..

iyi ki ekonomiyi yönetenlerden biri değilim...bu kısır döngüyü nasıl kıracaklar bilmiyorum...

hal böyle iken borsa neden düşmüyor...?

işte bu sorunun cevabı çok net verilmeli...aksi halde o neden ortadan kalktığında, ortaya çıkacak şelalenin altından kimse çıkamaz...

bana göre neden çok basit...borsa VİTRİNDİR....

içerde ne olursa olsun,vitrini güzel göstermek için fazla bir masrafa gerek yoktur..

böylesine ekonomik veriler ile böylesine güzel bir taktik uygulayan yöneticileri içtenlikle kutluyorum...dilerim en kısa sürede düze çıkarırlar ekonomik durumu...

8.  Alıntı Originally Posted by STAH Yazıyı Oku
    kod rakamlar SAT verdikten sonra gelen yukarı hareket BOĞA TUZAĞI olabilir...

4 saatlik grafikler..

kapanış<ortalama<89.330...denklemi gerçekleşmediği sürece ..YÖN YUKARIaklar...

eğer boğa tuzağı ise; aşağı yönlü harekette nasıl olsa kod rakam sınırlarından geçmek zorunda kalacaklar...biz de böylece karşı hamle olarak KOD RAKAM tuzağı kurmuş oluyoruz..

eğer değilse; sorun yok..normal bir yukarı hareket seyri izliyor olacağız...

iki önemli konu var...

1-Almanya ile yaşanan büyük krizi pek hayra alamet değil...

2-

YOL HARİTASI

Direnç 3... 90.700

Direnç 2... 90.300

Direnç 1... 90.000

Pivot Noktaları................. 89.700

Destek 1... 89.400

Destek 2....89.100

Destek 3... 88.800

yarın bu seviyelere dikkat edilmeli...

.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •