-
Bu gece fonların getirisi muazzamdı anlıyamadım,20.000 fene para sayılmaz gecelik olarak
-
Fonların getirisi 4-5 gündür süper ne oldu anlıyamadım,20x4=80.000 fena para değil
-

Originally Posted by
refaba
Fonların getirisi 4-5 gündür süper ne oldu anlıyamadım,20x4=80.000 fena para değil

Merkez Bankası' nın faiz oranını düşürmesi tahvil getirilerine olumlu yansımasının etkisi vardır. Ayrıca PPF' lerin Portföyünde bulunan Borsa İstanbul Para Piyasası getirisinin de yüksek olması bu durumu yarattı diye düşünüyorum. Kısa zaman sonra normale dönmesini bekliyorum.
-

Originally Posted by
Tbey35
Merkez Bankası' nın faiz oranını düşürmesi tahvil getirilerine olumlu yansımasının etkisi vardır. Ayrıca PPF' lerin Portföyünde bulunan Borsa İstanbul Para Piyasası getirisinin de yüksek olması bu durumu yarattı diye düşünüyorum. Kısa zaman sonra normale dönmesini bekliyorum.
2 gundur DT lerde alım var ıcınde dt olan tum pff ler dun bugun 0,150-0,170 aralıgıda getırdı
bugunku durumda aynı yarında özellikle kısa vade dt lere alım var
bist kyd dibs den bakabilirsinız
-

Originally Posted by
cerento
dün DT lerde kuvvetli alım vardı o nedenle bugun normale donmüs
düzeltiyorum dt lerde alım devam ediyor özellikle kısa vaselilerde
-

Originally Posted by
Tbey35
Bilgi için teşekkürler inşallah öyjedir
-

Originally Posted by
cerento
düzeltiyorum dt lerde alım devam ediyor özellikle kısa vaselilerde
Teşekkürler. Ama kısa bir süre sonra normale dönecektir. Hep böyle gitmez. Bist tarafı iyi olduğu için o tarafdaki ( Borsa İstanbul Para Piyasası ) getiri, PPF getirileri üzerindeki olumlu etkisini sürdürecektir diye düşünüyorum.
-
Herkese merhaba,
TP2 gibi PPF larının bir iki tık üzeri kazanç getirebilecek riski düşük fonlar hangileri olabillir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri