-
gideyim biraz sahil havası alayım bari ..
-

Originally Posted by
bahriyeli
Yaw sen nasıl kankisin böyle boyuna ayula odaya kapat diyosun
telef mi olsun adam ..
O hisse netin gülü ..hatta bülbülü
Ben hayalî fantazi üretmeyi severim. Evet haklısın Bozkurt reis sitenin gülü. Adam da on kaplan gücünde pozitif enerji var.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Dün 4 bucuk yevmiye alınca ağam paşam kankim, bugün yevmiye yok odaya ayuların yanına git sekiz dokuz filmi çekelim

Ayasofyanın bakış açısı bu kadar, daha fazlasını bekleme

Oğlum espriyi anlamadın. Kendimi geliştiriyorum. Bahriyeli emmi kutup ayusu çıkardım başımıza ben de onunla ilgili senaryomu yazdım iki seçenek sundum altın madalya ve altın portakal hem para ediyor hem yeniyor. Bremen mızıkacıları filmini sevmedim
-
Bir ara Konya da Stv nin dizisi çekiliyordu. Laboratuvar da yakışıklı bir arkadaş vardı. Dedim ona oyuncu arıyorlarmış oynarmısın. Bu balıklama atladı oynarım. Dedim eşek rolü varmış deyince bozuldu. Bu espri taaa oradan kaldı.
-
Ben hastanede çalışıyorken ne de olsa Nasrettin hoca torunuyuz anında konu ile ilgili muzip espriler yapardım. Yapmayı da severim arkadaşlarım da yapmayı severdi. biz gülmekten çok yerlerde yattık. Gerçekten öyle gülerdik.
-
Bahriyeli abi kutup ayusunu da almış sahile yürüyüşe gitti. Şimdi kutup ayusu baktı etrafa ıssız sessiz aklına bir cinlik gelir mi bu oyunun.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Oğlum espriyi anlamadın. Kendimi geliştiriyorum. Bahriyeli emmi kutup ayusu çıkardım başımıza ben de onunla ilgili senaryomu yazdım iki seçenek sundum altın madalya ve altın portakal hem para ediyor hem yeniyor. Bremen mızıkacıları filmini sevmedim
Olm espri sürekli aynı kişiye yapılırsa bu mobbinge girer.
Şu yazdığın cümleyi copy paste yap ve sadece Bozkurt yerine, bahriyeli yada secbul yaz ve yapıştır buraya bakalım nolcuuk
Ben sana, senin yazdığın cümleyi copy paste yaptım yorulma deye, sen sadece..... Olan yere bi nick yaz

Originally Posted by
Ayasofya 2005
............. kızanda koy şunları odaya güleş başlasın. ......... yenerse altın madalya veririz yenilirse Altın portakala gider
-
Hadi laa yapuştur, bişii deniycem 
Çok eğlenecüük olm topla cesaretini
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri