Sayfa 446/948 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Kozaldan sonra İki kağıt izliyorum. biri bu OZBAL digeri ise Vakko..bakalımm..

2.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar spk buna onay vermez ise olacakları neden kimse yazmıyor.Şirketin sermayesi de kalmamışken spk uyarı almışken insanların önüne bira zriskleride serin herkes polyanacılık oynuyor burda.saygılar
    Arkadaşım biraz araştırıp yazsanız zaten şirket ERCİYAS tarafından satın alındı birleşme aslında prosödür gibi birşey SPK onaylamayıp ne yapacak acaba onaylamadı diyelim ERCİYAS şirketi kapatacak hali yokya borçlarını kapatıp ayağa kaldıracaktır bir koltuk iki sandalye şirketi değil ÖZBAL fabrikası olan iş parkları olan arsası olan üretim yapan bir şirket ha bakarsanız ilk aşamada çok kötü olur panikle satışlar felan 1,00 dahi olabilir soluksuz taban yiyerek bunu ERCİYAS ister mi acaba sanmam o zaman ne olur artık sıfırdan başlayan bir şirket buluruz önümüzde ERCİYAS yurtdışı siparişlerinde ÖZBAL ı kullanacağını söylemişti işte o saatten sonra artık iş bağlantıları ihaleler satışlar ÖZBAL üzerinden yapılarak gerçek değerini bulur ama bunların olacağını sanmıyorum ÖZBAL-ERCİYAS birleşmesi örneği ilk değil borsada onun için sıkıntı yok bence benim beklentim baştan beri ilk birleşme raporunu görünce söylediğim SPK nın birleşme oranına takılacağıydı son istediği raporda bunu teyit etti benim için onaylamayacak olsalardı zaten şimdi reddederlerdi belki oran artabilir en fazla gerisi teferrüat şimdilik zaten SPK yasak koyarak birleşmenin biraz sancılı olacağını belirtmişti bunu gördük şimdilik takmayın kafanıza sinirlerine hakim olamayan ekranı kapatsın kısa vadeci korkanlar varsa satsın gerekirse 2,50 çekebilirler bu hafta ama ayın 15 inden sonra hareket başlayacaktır veya daha önce belki bugün belki yarın

3. Ozbal

4. Özbal

5. Garanti tabana kadar basmış namussuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    Garanti tabana kadar basmış namussuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sabırsız bir KY basmıştır 3'e gelir tekrar

7. 2.50 leri gorebilir demisiniz .. eger o fiyatlari gorurse , yeniden alis icin destek pozisyonu alirim .2.50 de kuvvetli direnc olacagini tahmin ediyorum .mutevazi yatirimci satmaz sahip cikar hissesine , 3 ler gibi kirilgan olmaz.

Alıntı Originally Posted by Patates2030 Yazıyı Oku
    2.50 leri gorebilir demisiniz .. eger o fiyatlari gorurse , yeniden alis icin destek pozisyonu alirim .2.50 de kuvvetli direnc olacagini tahmin ediyorum .mutevazi yatirimci satmaz sahip cikar hissesine , 3 ler gibi kirilgan olmaz.
    2,42 gördü niye almadın kardeş,üstüne 2,60'da devre kesici oldu. 15 dakika gecikmeli mi takip ediyorsun

Sayfa 446/948 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •