Sayfa 71/298 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 561 - 568 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Ben de bir çoğunuz gibi bu hissede tekniğin fazla bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Güçlü birinin alım yapmaya başlaması veya olumlu bir kap haberinin düşmesi durumunda teknik indikatörler olumsuz bile olsa hisse yükselmeye başlar diye düşünüyorum. Yani hissenin speğinin alım yapmaya başlamasını ya da bir ihale haberinin düşmesini bekliyorum. İnşallah güzel haberler alırız.

2. bunnun tahta yapıcısı biraz cimri hepsi o .....ytd
    KÜTAHYALI43

3. Biri geldi bi grafik attı o günden beri herkes kağıda üşüştü bilen bilmeyen.
    Beli kırıldı kağıdın herkesi döker o zaman gider yoksa çok bekletir.başka çare YÖK sipek ne yapsın

4. BAK BU GRAFİK GÜZEL

5.  Alıntı Originally Posted by karabek Yazıyı Oku
    Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Ben de bir çoğunuz gibi bu hissede tekniğin fazla bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Güçlü birinin alım yapmaya başlaması veya olumlu bir kap haberinin düşmesi durumunda teknik indikatörler olumsuz bile olsa hisse yükselmeye başlar diye düşünüyorum. Yani hissenin speğinin alım yapmaya başlamasını ya da bir ihale haberinin düşmesini bekliyorum. İnşallah güzel haberler alırız.
    dedik haber belli spek usuldan alıyor düşse de çıksa da bir istikrar içinde yoluna devam ediyor 6 aylık bilanço kar olama olasılığı bu hisseyi koparır 09,08,2017 olması lazım tarihinde bakalım görelim hareketi

6.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    dedik haber belli spek usuldan alıyor düşse de çıksa da bir istikrar içinde yoluna devam ediyor 6 aylık bilanço kar olama olasılığı bu hisseyi koparır 09,08,2017 olması lazım tarihinde bakalım görelim hareketi
    Geçen 3 aylıkta zarar eden bir masa dört sandalye şirketi nasıl kar açıklayacak anlatırsanız seninirim

7. 1.95 e indi bile düşmeye meraklı cacık olmayacak demiştk adi kağıt

8. bunun speği az satış görünce korkuyor.....ytd
    KÜTAHYALI43

Sayfa 71/298 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •