Sayfa 484/639 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku
    üstad boşver biraz günahlarından hafiflemişsindir.sıkıntılarını bir an önce atlanman dileklerimle.saygı selam..
    Selâm,"Fe inne meal usri yusrâ.İnne meal usri yusrâ." sırrına vakıf edilen kardeşlerimizin üzerine olsun.Ecmain İnşaallah.

2. cokkkk genişler yatırımcı sayıyor bunlar şükür diyor

MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bunların arsaları nerede? Kaç dönüm ? İmara açık mı???

Aylardır bu proje açıklanacak diye bekliyorum. Ses seda yok 8. Ay oldu bunlar proje açıklayacak uygulanmaya başlayacak sonra satılıp alacak tahsili olacak... Ay kavağa çıkınca akpaz çıkacak galiba...

Yıl bitene kadar beklerim haber gelmezse fiyatta artış olmazsa ocak _ şubat gibi sembolik lot bırakıp vedalasacagim. Yeter artık bu yüzsüzlük....

4. Zaten herkesin gitmesini bekliyorlar

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    Zaten herkesin gitmesini bekliyorlar

Dediginiz doğru ama kendileri için de zaman azaldı. Bizlerin gitmesini bekleyene kadar bu projeyi açıklamak zorundalar. Ben 8 ay daha beklesem 8 ay boyunca proje açıklanmayacak mı???

En geç eylül ayında bu proje açıklanacak diye düşünüyorum. Belli ki son kez 35 civarına demir atacağız.

2.ceyrek bilanço gelecek daha ciro artışı için faaliyet göremedik yılın 3 de 2 si bitmek üzere zaten proje olayı mecburen açıklanacak üstüne alacak tahsilatı olabilir...

Galiba şelale düşüşün üstünden 2 yıl geçtikten sonra yukarı yönlü sert hareketi başlatacaklar. Her kapı en geç eylül EKIME çıkıyor bekleyelim görelim...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

6.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bunların arsaları nerede? Kaç dönüm ? İmara açık mı???

Aylardır bu proje açıklanacak diye bekliyorum. Ses seda yok 8. Ay oldu bunlar proje açıklayacak uygulanmaya başlayacak sonra satılıp alacak tahsili olacak... Ay kavağa çıkınca akpaz çıkacak galiba...

Yıl bitene kadar beklerim haber gelmezse fiyatta artış olmazsa ocak _ şubat gibi sembolik lot bırakıp vedalasacagim. Yeter artık bu yüzsüzlük....
    Ara sor sirkete bu soruları. Tabi cevap verirlerse..

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Ara sor sirkete bu soruları. Tabi cevap verirlerse..
    Zamanında çok aradım cevap verseler değişen ne olacak ki? Yoruldum...

8. Insallah

Sayfa 484/639 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •