Sayfa 948/2404 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998104814481948 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    şaka yauv ..son 3 hafta ne hallere geldik herkes gördü ..borsa işte .Sağlığa bir şey olmasın huzurlu olalım yeter...ALLAH'a şükür huzurluyuz.
    şaka tabiki anlıyorum bunu. bide gerçek tarafı var. oyun tarzımız çok farklı. ben iinandığım yönde sürekli dip kovalıyorum. sıkıntılı gibi gözüksede bu tarz bana daha hiç yaşatmadı. yürüyen kağıt arkasında koşmam sürekli alta yazar beklerim. hadi yürü bu defa anca gidersin demezlerse
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bunlar sanal rakam desek olmazmı? daha satmadıkki.satınca söylerim
    Tabii ki ..realize olmadıktan sonra kar kar değil zarar zarar değil.

Sevgiler

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    şaka tabiki anlıyorum bunu. bide gerçek tarafı var. oyun tarzımız çok farklı. ben iinandığım yönde sürekli dip kovalıyorum. sıkıntılı gibi gözüksede bu tarz bana daha hiç yaşatmadı. yürüyen kağıt arkasında koşmam sürekli alta yazar beklerim. hadi yürü bu defa anca gidersin demezlerse
    Hayat hoş gerisi boş

Tabii ki ..realize olmadıktan sonra kar kar değil zarar zarar değil.

Sevgiler
    sanal dedimya. bol şanslar.. sevgiler..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

iyi çıptılar haa hemde arkalı önlü

5. KANAL da bir çalışma olursa sizde bu çalışmaya katkı vereyim dediniz heralde ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    finike
    Gönderi
    1,378
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Beklerim inşaallah
    Üniversite kazan dairesindeyim çayımız her an var yemek vakti gelirsen tablottan yemek ısmarlarım
    DOSTLAR hepiniz için geçerli teklifim ...

ünievrsiteye geleceğimde ararım.çay yeter..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    finike
    Gönderi
    1,378
    şaka yauv ..son 3 hafta ne hallere geldik herkes gördü ..borsa işte .Sağlığa bir şey olmasın huzurlu olalım yeter...ALLAH'a şükür huzurluyuz.

kesinlikle sağlıktan daha kıymetlisi yok..
    kimsenin kaybetmesini üzülmesini istemem.
    endeks olarak benimm düşüncem daha dikkatli ve temkinli olunmalı.burada çok kişi konuya hakim her iki yönde dikkatli olmakta fayda var..

8.  Alıntı Originally Posted by uğuraltun Yazıyı Oku
    hepiniz kendinize iyi bakınız.sağlık sıhhat bol kazançlar diliyorum..

Dilekler karşılıklıdır ...Sevgiler

Alıntı Originally Posted by uğuraltun Yazıyı Oku

kesinlikle sağlıktan daha kıymetlisi yok..
    kimsenin kaybetmesini üzülmesini istemem.
    endeks olarak benimm düşüncem daha dikkatli ve temkinli olunmalı.burada çok kişi konuya hakim her iki yönde dikkatli olmakta fayda var..
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 948/2404 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998104814481948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •