Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 314/1014 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bence çok yanlış düşünüyorsunuz. emlak vergisi sadece alınsa amenna. belediye evin önüne kaldırım yapar onun parasını senden alır vergi hariç. yol çalışması yapar onun parasınıda aynen katmanlı olan yine alır. alırda alır.

sen sadece kendi evine ödediğin vergi demek şu demek= kendi evinde kiracı olmuşsun demek.

ayrına şunuda anlamıyorum adam 10 milyonluk evde oturuyor ee versin bi zammet 30 bin vergi. belki ev yazlık vs aileden kaldı ne bileceksin. ? sonuçta yazlıktan bahsediyoruz + kendi gm un vergisi var.

varda var.

bu zamana kadar boşuna gazlayıp durmadılar gm piyasasını. toptan tahsilat zamanı gelmiş.

2018 de çok daha ucuk çıkabilir diyor zaten vergiler. yazıyı dikkali okuyunuz. kaldıki urlaya izmire vs konu değil sadece genel bir artış. okumadan etmeden ve anlamadan yorum yapmasak daha iyi olur.

emeklilerden alınmıyor vergi cümlesi ise zaten komik. çalışanın sucu ne ?

vergi toplamada acayip sıkıntılar çıktı af üstüne af yapılandırma üstüne yapılandırma. derken emlağa yüklendiler baktılarr toplanamıyor vergi bari burdan tulumbaya su aksın demiş olabilirler.
    emeklilerden alinmamasi da cok sacma katiliyorum

neden farkli statusu varki bunlarin? Ha bir de 200 metrekare 3 milyon dolarlik evde oturup vergi vermemekte komedi otesi

bogazda falan var boyle yerler

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    emeklilerden alinmamasi da cok sacma katiliyorum

neden farkli statusu varki bunlarin? Ha bir de 200 metrekare 3 milyon dolarlik evde oturup vergi vermemekte komedi otesi

bogazda falan var boyle yerler
    Farkli statu degil, adam 420 USD. emekli maasi aliyor, nasil odeyecek.

Konu bu.

3. Ya o kimsenin takmadigi Anayasa'ya sosyal devlet yazmiyacaksin, ya da emekline insan gibi maas vereceksin.

4. amerikadaki abiler ablalar bişi sorcam

abim yesil kart kazanmıstı ve hatta mulakata gidip vizesini de almıştı ancak 44 yaşını ve bu saatten sonra ne işim var gurbet ellerde azcık aşım agrısız başım falan filan diyerek 6 aylık süre icinde giriş yapmayarak vizesini yakmıştı...ancak ben başvurmayı düsünüyorum...fakat abimin bu hakkını kullanmaması sebebiyle benim şansım menfi olarak etkilenir mi?

galiba hısım amca ve ahmet abi amerikadalar belki bilirler

5. google a yaz ve öğren !

20 Soruda Emlak Vergisi Muafiyeti

https://vergialgi.net/vergi/20-sorud...isi-muafiyeti/

Hiç bir geliri olmayanlar ile geliri münhasıran sosyal güvenlik kurumlarından aldıkları aylıktan ibaret olanlar.

Faiz,temettü vs vs gelirin olmayacak !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by velevki Yazıyı Oku
    amerikadaki abiler ablalar bişi sorcam

abim yesil kart kazanmıstı ve hatta mulakata gidip vizesini de almıştı ancak 44 yaşını ve bu saatten sonra ne işim var gurbet ellerde azcık aşım agrısız başım falan filan diyerek 6 aylık süre icinde giriş yapmayarak vizesini yakmıştı...ancak ben başvurmayı düsünüyorum...fakat abimin bu hakkını kullanmaması sebebiyle benim şansım menfi olarak etkilenir mi?

galiba hısım amca ve ahmet abi amerikadalar belki bilirler
    1. Abin iyi yapmis, 44 yasindan sonra bedenen calismak zordur. Bir is'ci olarak calisabilmek icin supermen olmak lazim.
    2. Meslegini yazmamissin, eger oto mekanik, marangoz, TIR soforu, Kasap filansan basarirsin.
    3. Abin vizeyi yakti diye bir sorun olmaz, bilgisayar seciyor.
    4. Yasini da yazmamissin, ABD genc insanlarin ulkesidir, orada, zenci ile, pakistanli ile, afrikali ile, Mexikali ile rekabet edeceksin, masa basi gorev diye bir sey yok.
    5. Eger yine de gidersen ve bu mesleklerden birini yapmiyorsan, bir sekilde kendi isini yapacaksin, Cargo soforlugu gibi, ancak bu durumda arac senin olmali.

Kolay gelsin.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Vardır alacak , bitmez bu ülkenin uyanıkları ! . Bu projeden alacak olan gitsin bitmiş DAP projeleri var aynı bölgede Maltepe `de , metronun yanı başında. Bunun 1+1, 800.000 tl dediği fiyata 3+1, 600 bin`e dairesini satmak isteyen var. Amaç öpülmekse bari bitmiş betonda öpülsün...

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...54028314/detay

Birde şunu anlamıyorum adam milyona daire satıyor metroya 5 dakika.Benim çevremde metroya metrobüse binen yok.Milyonluk evdede oturan kişinin mutlaka arabası vardır.Bu genel söylemdir istisnalar mutlaka olacaktır. Eskiden toplu taşıma kullanırdım Mesela ayın 10 günü diyelim. Bu suriyeliler ve çeşitli milletlerin akınından sonra bu sene 1 kere bile toplu taşımayı kullanmadım. O yüzden metrobüse 5 dakika diye neden lüks konut satarlar anlamış değilim. Ben onların iğrençliklerini toplu taşımada çekmek zorunda değilim.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bizden başka nerede var acaba 20 tane ev sahibi olup kira geliri ile geçinmesine izin verilen çok merak ediyorum. ABD veya Avrupa'da herhangi bir ülkede yedirirler mi bu keki böyle? Yoksa tekmeyi ardına vurup kalk çalış mı derler adama?
    İngiltere'de oldukça yaygın olduğunu söyleyebilirim.

Sayfa 314/1014 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •