Sayfa 240/500 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Herkesin takip ettiği,çekemediği,kağıtlarını kıskandığı büyük üstadı ve yamağını göremiyorum ben buralarda epeydir

2. Valla patladım 2.6x maliyetle beklıyorum kendin ettin kendim buldum şarkısını armağan ediyorum kendime

3.  Alıntı Originally Posted by KEREMKEREM Yazıyı Oku
    Valla patladım 2.6x maliyetle beklıyorum kendin ettin kendim buldum şarkısını armağan ediyorum kendime
    Patlamazsın kardeş merak etme sabrın ve acil nakite ihtiyacın yoksa biraz pahalı almışsın ama geri çekilmelerde imkanın varsa ortalama yapabilirsin 2 civarı güzel bir seviye mesela bence yt değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Herkesin takip ettiği,çekemediği,kağıtlarını kıskandığı büyük üstadı ve yamağını göremiyorum ben buralarda epeydir
    Pazarlamayı yapıp gitmişlerdir. Alacam elim varmıyor. Takip ediyorum ama bi halt olacağı yok. Galip kağıdı nede olsa .. hiç güven vermiyor.. milli soyguncu galip...

5. Hem daha bu kağıt 7 lere 10 lara gelecek büyük üstad-ı azamı var bu forumun o dediyse olur merak etme Kendisi fenomenidir bu forumun.)

6.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Hem daha bu kağıt 7 lere 10 lara gelecek büyük üstad-ı azamı var bu forumun o dediyse olur merak etme Kendisi fenomenidir bu forumun.)
    nisandı mayıs oldu mayıs geçti haziran haziran bitti temmuz oda bitti şimdi ağustos... zaten bi kağıtta fiyatlar tarihler havada uçuşuyorsa havada tokat kokusu vardır uzak durucan
    diyeceksiniz 5-10 olmaz mı olur 1-2 ayda gider isterse ortam oluşmuşsa olur ama oluşmadıysa basar 1 liraya 3 senede süründürür...
    riski göze alıyosan sıkıntı yok ama sonra tokadı yiyince yok ben zaten uzuncuyum 3 sene 5 sene beklerim (sanki düzenli yüksek temettü veren endeks ile orantılı yükselen bi kağıt)
    düşürsün düştükçe ben alıcıyım (mubarek sanki soroz ) bi atasözü geldi aklıma " yumurtasına sepet yetiştiremezsiniz"
    demiyeceksin...

YTDeğildir...

7.  Alıntı Originally Posted by cordoba Yazıyı Oku
    nisandı mayıs oldu mayıs geçti haziran haziran bitti temmuz oda bitti şimdi ağustos... zaten bi kağıtta fiyatlar tarihler havada uçuşuyorsa havada tokat kokusu vardır uzak durucan
    diyeceksiniz 5-10 olmaz mı olur 1-2 ayda gider isterse ortam oluşmuşsa olur ama oluşmadıysa basar 1 liraya 3 senede süründürür...
    riski göze alıyosan sıkıntı yok ama sonra tokadı yiyince yok ben zaten uzuncuyum 3 sene 5 sene beklerim (sanki düzenli yüksek temettü veren endeks ile orantılı yükselen bi kağıt)
    düşürsün düştükçe ben alıcıyım (mubarek sanki soroz ) bi atasözü geldi aklıma " yumurtasına sepet yetiştiremezsiniz"
    demiyeceksin...

YTDeğildir...
    Hocam ne demek istiyosunuz... almayalımmı ... alınmasın ...kimse almasın diyorsanız borsaya niye açılmış şirket... ne yapalım.. sadece seyredelimmi... anlamadım.. ama neyse ???

8. Alım yapmadım... almayıda düşünmüyorum.. artık sıkıntılı kağıt..piyasada hisse mi yok başka.. galip geleni geçeni öpüyo zaten. Bide buna bulaşamam. Alın ne yaparsanız yapın...

Sayfa 240/500 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •