okim ve koray kardeşim sağlık sıhhat kolay gelsin.hayvan sevmeyen insandan uzak durmakta fayda var.
Originally Posted by uğuraltun okim ve koray kardeşim sağlık sıhhat kolay gelsin.hayvan sevmeyen insandan uzak durmakta fayda var. Onun sevmediği kişilerden kesinlikle uzak duruyorum .Şimdiye kadar binlerce insana sevecen yanaştı sadece 3 kişide çıldırdı.
[IMG][/IMG]
Originally Posted by uğuraltun [IMG][/IMG] bugün piknikte tanıştık.adı tarçın.çok güzel.
Originally Posted by uğuraltun [IMG][/IMG] yeni aldık adı çiko alıştıramadık ele gelmiyor.
Originally Posted by okidoki2006 Onun sevmediği kişilerden kesinlikle uzak duruyorum .Şimdiye kadar binlerce insana sevecen yanaştı sadece 3 kişide çıldırdı. vardır bir bildiği..huysuzluk yaptıysa elektrik alamamıştır.
Originally Posted by okidoki2006 Onun sevmediği kişilerden kesinlikle uzak duruyorum .Şimdiye kadar binlerce insana sevecen yanaştı sadece 3 kişide çıldırdı. Originally Posted by uğuraltun vardır bir bildiği..huysuzluk yaptıysa elektrik alamamıştır. İlla bir şey vardırr, biz anlamıyoruz ama onlar nasıl oluyorsa uzmanlar bu konlarda
Forum Rules
Yer İmleri