Hoca sen çok komik bi adamsın, gülmekten öldüm. Sen kafayı karı kız diye bozmuşsun, diğer masalları geç şimdi. Yalnız Instagram'da Facebook'da gördüğün herşeye de inanma. Halk plajında hayal ettiğin kızlardan yok, zenci de yok ama Aydın'ın Denizli'nin Manisa'nın kekolarından kaçmak için 10 dakikaya kendini denize atarsın. O kızları gündüz görmek istiyorsan Fun Beach Dusk Till Down 7800, akşamları ise Aya Yorgi yada Marina taraflarına gideceksin.

Bir de Turkiyede senin altina Renault 12 vericem ama bununla Mutevazi olalim Cesme Ilica plajina gidiyorsun. Kumrunu yiyorsun, mis gibi denizde yuzuyorsun. Plajda futbol oynuyorsun kari kiz takiliyorsun neyse. Ortalikta bir tane zenci yok hava cok guzel. Deniz camur gibi degil. Ama en onemlisi doyasiya yuzuyorsun ama cebinde 50 lira kalmis -------------------- Hangisini tercih edersin? ------------------------------------------------- Ben 24 yildir ABD deyim bak herhafta sonu hanimla kahvaltida karsi karsiya oturuyoruz simdi Izmirde olsak sunu yapardik bunu yapardik muhabbeti. Hayat geciyor ve biz curuyup gidiyoruz ABD deki Turk ailelerin %99 u bu durumda. Tatile cikmak imkansiz cunku anane babane torunu gormek istiyor o yuzden 2 haftalik tatilimizde TR ye gidiyoruz. ABD de hicbir sirket ayni anda 2-3 haftadan fazla izin vermez. TR ye bi iniyorsun jet lag den beynin donuyor.Kendine gelmen 3 gun. Anane babane de ABD ye gelse bile burada mutlu olmuyorlar 3 aydan fazla kalamiyorlar. Bazisi hic gelemiyor cok yasli mesela benim annem gibi. Cebimde iki pasaport var ucak biletleri komik derecede ucuz ama Turkiye haricinde hicbir yere gidemiyorum. Oysa gir facebook a TR de ki arkadaslara bakiyorum dunyayi geziyorlar hemde Turk pasaportuyla