Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 322/1014 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. ahmet amca uber varmış türkler de yapıyormuş bunu

sonra bi tane idris usta var yütübür hic izledin mi bilmem ama amerikayı anlatıyor biz gençlere oradaki bol kazançlı işleri anlatıyo

ama sen ordaki sıkıntılardan bahsediyorsun

karar vermek zor ya

2. Hoca sen çok komik bi adamsın, gülmekten öldüm. Sen kafayı karı kız diye bozmuşsun, diğer masalları geç şimdi. Yalnız Instagram'da Facebook'da gördüğün herşeye de inanma. Halk plajında hayal ettiğin kızlardan yok, zenci de yok ama Aydın'ın Denizli'nin Manisa'nın kekolarından kaçmak için 10 dakikaya kendini denize atarsın. O kızları gündüz görmek istiyorsan Fun Beach Dusk Till Down 7800, akşamları ise Aya Yorgi yada Marina taraflarına gideceksin.

Bir de Turkiyede senin altina Renault 12 vericem ama bununla Mutevazi olalim Cesme Ilica plajina gidiyorsun. Kumrunu yiyorsun, mis gibi denizde yuzuyorsun. Plajda futbol oynuyorsun kari kiz takiliyorsun neyse. Ortalikta bir tane zenci yok hava cok guzel. Deniz camur gibi degil. Ama en onemlisi doyasiya yuzuyorsun ama cebinde 50 lira kalmis -------------------- Hangisini tercih edersin? ------------------------------------------------- Ben 24 yildir ABD deyim bak herhafta sonu hanimla kahvaltida karsi karsiya oturuyoruz simdi Izmirde olsak sunu yapardik bunu yapardik muhabbeti. Hayat geciyor ve biz curuyup gidiyoruz ABD deki Turk ailelerin %99 u bu durumda. Tatile cikmak imkansiz cunku anane babane torunu gormek istiyor o yuzden 2 haftalik tatilimizde TR ye gidiyoruz. ABD de hicbir sirket ayni anda 2-3 haftadan fazla izin vermez. TR ye bi iniyorsun jet lag den beynin donuyor.Kendine gelmen 3 gun. Anane babane de ABD ye gelse bile burada mutlu olmuyorlar 3 aydan fazla kalamiyorlar. Bazisi hic gelemiyor cok yasli mesela benim annem gibi. Cebimde iki pasaport var ucak biletleri komik derecede ucuz ama Turkiye haricinde hicbir yere gidemiyorum. Oysa gir facebook a TR de ki arkadaslara bakiyorum dunyayi geziyorlar hemde Turk pasaportuyla

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Kozyatagindaki sokak pazarindaydim gecen yaz
    bir ciftle tanistim kari koca Isvicreden goc etmisler
    bende delimisiniz dedim Isvicre birakilip buraya gelinirmi? (ABD den geldigimi caktirmadan)
    basladi adam el kol hareketleri yapmaya iste sen gurbet nedir biliyormusun bilmeden konusuyorsun falan

sonra hanimi sozu aldi. ISvicre den 65 yasinda emekli olmayi beklemektense TR ye kesin donus yapip 1500 TL TR den almaya baslamislar ama cok mutluyuz burada dedi. 51 yasinda baslamis emekli maasi almaya. Isvicrede kalsa beklese olecekti orada. Bizim DNA miz onlarla ayni degil, bizler 100 yasina kadar yasamayiz. Onlarin emeklilik sistemi bize uymuyor.

Turkiye bir cennet yeterki paran olsun.
    asgari ücret net; 1500 lira,
    çay 1,5 lira,
    simit 1,5 lira

çay + simit = 3 lira

5 kişilik(*3 çocuklu) bir aile günde 3 öğün sadece simit+çay ile karnını doyursa maliyet; 1350 lira*
    bu aile 30 gün sadece bu şekilde karnını doyursa maliyet; 1350 lira. kalan 150 TL ile Bodrum'da tatil yaparlar.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by velevki Yazıyı Oku
    ahmet amca uber varmış türkler de yapıyormuş bunu

sonra bi tane idris usta var yütübür hic izledin mi bilmem ama amerikayı anlatıyor biz gençlere oradaki bol kazançlı işleri anlatıyo

ama sen ordaki sıkıntılardan bahsediyorsun

karar vermek zor ya
    abicim gencsen gel

o uber yapanlar akvaryumun dibindekiler cok taniyorum Turklerden boyle. Para disinda Amerikalilarla konusup ingilizcelerini birde baska bir seylerini gelistiriyorlar

e adam TR den yeni gelmis meslek yok dunyadan haberi yok naapsin o isi yapiyor

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Hoca sen çok komik bi adamsın, gülmekten öldüm. Sen kafayı karı kız diye bozmuşsun, diğer masalları geç şimdi. Yalnız Instagram'da Facebook'da gördüğün herşeye de inanma. Halk plajında hayal ettiğin kızlardan yok, zenci de yok ama Aydın'ın Denizli'nin Manisa'nın kekolarından kaçmak için 10 dakikaya kendini denize atarsın. O kızları gündüz görmek istiyorsan Fun Beach Dusk Till Down 7800, akşamları ise Aya Yorgi yada Marina taraflarına gideceksin.
    o kadar cirkinki burada insanlar, sende gelsen guzel insan gormeye hasret kalirsin
    kadin olmasi gerekmiyor Turk olsun yeter. Gelince anlarsin olayin kadinla alakasi yok tabi olsa daha iyi

bu arada Aya yoorgi manyak pahali giris zaten oraya taksiyle gidiliyormus arabayla gitsen park edecek yer yokmus oranin sahibi mafyaymis falan filan

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Turkiye bir cennet yeterki paran olsun.
    anlamsız..
    paran varsan her yer cennettir..
    en azından can riski olana kadar..
    ama
    örnekler betimlemeler hikayeler
    devamlı alt tabaka dramları..
    yok mu condo hayatından kareler

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    anlamsız..
    paran varsan her yer cennettir..
    en azından can riski olana kadar..
    ama
    örnekler betimlemeler hikayeler
    devamlı alt tabaka dramları..
    yok mu condo hayatından kareler
    demek paran varsa heryer cennettir?

gecen sene duydugum bir seyi anlatayim

Dunyanin en buyuk oil rig sirketi hangisi hah iste o onun VP lerinden biri burada yasar Turktur cok kalite adamdir

500 bin dolarlik evde oturur benimkinden biraz daha pahali

Her Turk gibi onunda esi cocuklari alir yazlari TR ye gider. Bu adam dunyanin en buyuk sirketlerinden birinde Vice president adamin undergrad ve grad yine top 10 den cok duzgun adamdir

adam arkadaslarini cagiriyor evde kurufasulye yapmis pilav yok cunku becerememis gelinde yiyelim diye

ev cok uzakta ben gitmedim ama gidenler hep enerji tayfasindan arkadaslar

evde 22 erkek oyle oturup kuru fasulye yemisler herkes bir sarap getirdigi icin masa sarap dolmus

bu adamin butun mal varligini toplasan tahmin ediyorum 2 milyon dolara yakindir

Peki bu kadar zenginlik icinde neden boyle sefil bir sey yapiyor? O kadar paran var degilmi? neler yapilir ama yapamaz

o adamin sorumluluklarini anlatsam inanamazsin. O adam senede 2 hafta tatil yapabilirse dua etsin Allaha

isinden ayrilamaz cunku 3 cocuk var o kadar masrafliki o cocuklar ve onlarin okullari ve saglik sigortasi

yani isimden ayrilayim erken emekli olayim dersen 2 milyon dolar hayatta yetmez, e Turkiyeye donemez cunku cocuklarin okulu sonra cocuklar belli yastan sonra TR ye alisamiyor

sonuc:

haftasonlari kurufasulye sarap buyuk bir evde tek basina

bahceyle ugrasir belki, ufak tefek hobileri vardir garajda belki 2. arabasi tamir falan
    iste bizim hayatimiz boyle geciyor burada

inanmama hakkiniz var. Inanmayin siz....

Ama soyle dusunun. O adam TR de olsaydi?

off offffffffffffffff

Sayfa 322/1014 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •