Sayfa 487/639 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bugüne kadar bu hisse ile ilgili ne kadar pozitif beklenti içine girdiysem yorum yaptıysam hepsinde yanıldım bunu açık açık söylüyorum...

Ama bu kez ki durum başka... Hem zaman sebebiyle hem hissedeki hareketin gecmistekine göre faklı olması hissenin birşey hazırlığında olduğunu düşündürüyor.

Daha önceki mesajlarıma bakarsanız tutarlı bir şekilde en geç eylül ekim dedim ve dediğimin arkasındayım inşallah bu kez lanet 42 _ 43 kuruşları geri dönmeksizin çat çat diye geçip 70 üstüne kadar en az 4 _ 5 tavan bekliyorum...

Rabbim utandırmasın dayanın arkadaşlar inşallah 2 yılın sonunda bizlerinde yüzü gülecek...
    Abi benim hiç umudum yok senin de şevkini kırmış olmayayım bu kağıt 0.89 U gördüğünde satmadığıma o kadar pişmanım ki anlatamam neler kaçtı neler 1.67 den klgy gitti 5.6 dan thy gitti 1.8 den garfa gitti yemin ediyorum yatırdığım paranın 5 katı zarardayım Allah A havale ediyorum elden bir şey gelmiyor yazdıklarım sadece beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bugüne kadar bu hisse ile ilgili ne kadar pozitif beklenti içine girdiysem yorum yaptıysam hepsinde yanıldım bunu açık açık söylüyorum...

Ama bu kez ki durum başka... Hem zaman sebebiyle hem hissedeki hareketin gecmistekine göre faklı olması hissenin birşey hazırlığında olduğunu düşündürüyor.

Daha önceki mesajlarıma bakarsanız tutarlı bir şekilde en geç eylül ekim dedim ve dediğimin arkasındayım inşallah bu kez lanet 42 _ 43 kuruşları geri dönmeksizin çat çat diye geçip 70 üstüne kadar en az 4 _ 5 tavan bekliyorum...

Rabbim utandırmasın dayanın arkadaşlar inşallah 2 yılın sonunda bizlerinde yüzü gülecek...
    Umitcim bozuk saat bile bir kere doğruyu gösterir ama senin iki senedir bir kere bile dedigin gerçekleşmedi hâlâ iddia ediyorsun..bu kağıtta tek kazanma şansı tahta kapanmazsa 35 den al 40 dan sat 2 ayda bir..başka da bir halt olmaz..

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku

brader zaten kağıt önemli değil Ümit bugün bize ne yazacak diye okuyorum ben

4. bu arada dolar bazında düşünürsek kağıdın dibinde dibinde olduğunu görmek lazım , kağıdı tutan resmen ky, yani biziz arkadaşlar , yani yarın birimiz 0,35 altına verse gider mi gider düşer mi düşer ama beklentiyi bozacak bir makro ekonomik durum yok tam aksine enflasyon bugün 9,79 tek haneye tekrar düştü , bir negatif gösterge Euro nun değerlenmesi buradan okuduğum kadarıyla önemli sorun
    yani herşey şirketin atacağı adımlara bağlı hala mevcut kapasitesini maximumda kullanmalı yeni iş anlaşmaları yapmalı alacaklar aktifler oranları %50 yakalanmali
    göz altından çıkması lazım

5. istese devlet buna el atar tekrar borç yapılandırmasına bile gidilebilir

6. bu şirket yönetimi adam olsa 100 milyon TL'lik finansal kaynak oluşturacak proje ortaya koyabilir, bu para gözaltından cikarir

7.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    brader zaten kağıt önemli değil Ümit bugün bize ne yazacak diye okuyorum ben
    😂😂😂 Durum o kadar vahim mı Usta??? Yine ara vereyim yorum yapmayim...

Ya da hergün şirkete hisseye burada isyan edeyim...

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Umitcim bozuk saat bile bir kere doğruyu gösterir ama senin iki senedir bir kere bile dedigin gerçekleşmedi hâlâ iddia ediyorsun..bu kağıtta tek kazanma şansı tahta kapanmazsa 35 den al 40 dan sat 2 ayda bir..başka da bir halt olmaz..
    Seni anlamak zor. Madem hisselerini sattın niye gelip yorum yapıyorsun cidden enteresan birisin...

Elimde akpaz olmasın helallesir bir daha yorum yapmam.

Sayfa 487/639 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •