Çopunluk içeriği aynı olan yazıları gönderdik. Bu yazı son kapsamı genişletilmiş hali.
Bence bu yazıdaki oldular Danıştayın kararına gerekçe olarak sunduğu bütün gerekçeleri çürütecek verileri ortaya koruyor.
Danıştay kararı için sunduğu gerekçeler gerçeği hiç yansıtmadığın ve çok taraflı bir yaklaşımlala olguları yorumladığını düşünüyoruz. Hatta kararını desteklemek için alakasız durumları olaya iliştirmiş ve şirket gerçeklikleriyle aslı asrarı olmayan bazı yorumlar yapılarak karar sağlamlaştırılmaya çalışılmış.
genele yazıyorsunuz genele yazdığınız yazıda benim ADIM VAR....genel yazılıyorsa benim adım orda olmayacak...vukuatım olduysa o zaman ben dedim ki evet BENİ UZAKLAŞTIRIN...geçmişteki olanlar şimdi yapacağım anlamına gelmez..19 temmuz da ilgili şahıs aradı beni geçici olarak çıkarttı..sebebini yazmıcam. çıkartmadan önce de ARADI..sebebini de söyledi..çıkarılma sebebim aslında YOKTU...detay yazmıyorum..bana başka nickle yazılanlardan bahsetme...BEN DEĞİLİM DİYORUM ...
BENİ HİÇ BİR ŞEKİLDE BENİ KAST EDİN VEYA ETMEYİN İSMİMİ YAZIPTA....SONRA BAŞKA NİCKLERLE BEL ALTINDAN YAZANLAR VAR DİYEREK AYNI PARAGRAFTA LÜTFEN KULLANMAYIN...
STRATEJİLERİM BENİ İLGİLENDİRİYOR BUNDAN SONRA...sizin grubunuzda hiçbir alakam yok.
bununla birlikte, grup içinde İYİ NİYETLİ BİRÇOK arkadaşa HÜRMETEN...zaten HİÇ BİR ŞEKİLDE YAZMADIM...
çünkü İYİ NİYETLİ İNSANLAR A DA KARŞI SORUMLULUĞUM VAR..
HİÇ KİMSE DÜN YAŞANDIĞI GİBİ YOK GRUBU TRADE AMAÇLI KULLANDIN , ZAMANINDA KIÇLARINDAN AYRILMIYORDUN FALAN FİLAN YAZMASIN...
bana KİMSE GELİPTE GRUP ADINA VE YA ŞAHSİ OLARAK MUHATAP OLMASIN RİCA EDİYORUM..
İSTER BENİ KAST ETSİN İSTER ETMESİN...NİYETİ NE OLURSA OLSUN...grup u burda veya başka yerlerde bel altından değişik nicklerle vuran var deyip, tamam vardır, yoktur, benim ADIM O PARAĞRAFTA geçmeyecek
geçtiği vakit cevap hakkım DOĞAR...niyeti ne olursa olsun..
rica ediyorum...
ve gruptan ÇIKARILMADIM KENDİM AYRILDIM...kendim ayrıldım diyorum...siz diyorsunuz ki çıkarıldınız? o geçiciydi...ben DÖNMEYECEĞİMİ BELİRTTİĞİME GÖRE KENDİM AYRILMIŞ OLMUYORMUYUM?
sayın frecell cevap hakkımı kullandım..
her nekadar birçok konuda farklı düşünsemde
NETİCEDE
1) bena grup adına kimse cevap vermesin...geçmişle ilgili konular lütfen açmasın... burda hisseyle ilgili düşüncelerimi yazarım..sadece yazdıklarımı eleştirebilirsiniz..hiç kimse lütfen ardımdan konuşmasın..
2) ben gruptan kendim ayrıldım...bunu yukarıda anlattım.. geçici olarak çıkarıldıktan sonra dönmeyi tercih etmedim ve ilgili kişiye ayrılacağımı beyan ettim.
3) her nakadar gruptan ayrılsamda GRUPTA BİRÇOK TEMİZ NİYETLİ ARKADAŞA HÜRMETİM VAR...VE BU GRUP BİRÇOK ŞEYİ BAŞARDI...hiç bir şey yapmasa dahi ; ŞİRKETİN İÇİNİN BOŞALTIMASINA MANİ OLDU...HALA DA MANİ OLACAK GÜCE VE ETKİNLİĞE SAHİP...BENİM OLMAM VEYA OLMAMAM BU GERÇEĞİ DEĞİŞTİRMEZ.
4) hiç bir şekilde gruba karşı ayrıldıktan sonra YIKICI bir durumum olmadı...başka forumlardaki kullanıcı adları bana ait değildir...ait olmadığını ispat ederim..
bu bağlamda ister bireysel ister grup olarak mücadele eden SAMİMİ tüm arkadaşlara kolaylıklar dilerim.
bana burada geçmişle ilgili kendince hesap soracaklara tavsiyem, şu bana burda bulaşmayın...KARŞILIĞINI FAZLASIYLA VERİRİM
NOKTA
Birlesmeye izin veren Spk, cagriyi yaptiramayan Spk. Su kervan yatirimcisina biraz kiyak gec artik. Brutten ne zaman cikariz. Cikalim da adam gibi al sat yapalim. Hissenin yuzu biraz yatirimci gorsun. Hisse canlansin. Guzel haberler geldiginde(insallah) ise yarasin.
Eger spk bloke lotlarin cozulmesine engel olamayacaksa bizi de brutten cikarmalidir.
Tetikçiler yine uzun uzun yazılar yazmaya devam ediyorlar bunların amacı süreci uzatmak şirketi zora sokmak. Ben bu tetikçiler e isim tel sordum görmezden geldiler madem yatırımcı için varsınız korkunuz ne frecekk hoca gibi isim ve telinizi yazmaktan neden korkuyorsunuz çünkü SİZLER TETİKÇİSİNİZ. beni şikayet edip ban verdirmişiniz beni unutmayın gözüm üstünüzde
Yer İmleri