Sagolun hocam...sizden cok sey ogrendim ben...allah razi olsun...emeginiz cok opsiyonda....yine topik acmaniz dileyimlee ii geceler
Sagolun hocam...sizden cok sey ogrendim ben...allah razi olsun...emeginiz cok opsiyonda....yine topik acmaniz dileyimlee ii geceler
İspanyolca geleceğin dili, sen geleceğin insanı ! ispanyolca
evet yalçın...vade sonunu bekliyorum genelde....ama tahtaya yazıyorum alan olursa kapanıyo pozisyon..........mesala 3600 call sattım ağustos vade 38 den şuan güncel (bu akşam kapanış değeri) değeri 14.4....demekkeii...38 den satıp cebime koydum değerii....14.4 lira vererek kapatbilirim......38-14.4=23.6 bana kalır....anlatabildim sanırımm...
sayın inti....şöyle anlatayımm...
180 lira bir kontrat için gerekli teminat...aynı viop dolar sözleşmesi gibi...aşagıda yazdıklarımda bir kontrat içinn
ağustos vade put 3475 9.5tan aldım....9.5 lira cebimden cıktı ..bu sigortaa
ağustos vade put 3525 22 den satım......180 lira teminat tuttu sistem...ama 22 lira bana verdii
ağustos vade call 3600 38 den sattım....yukarıdaa bir put oldugu(3525 deki) için teminat vermeme gerek yokk....(üstteki long..bu pozisyon sort çünkü)...teminat istemez.......38 lira bana verdii
ağustos vade call 3650 10 dan aldım....10 lira cebimden cıktı ..bu sigortaa
şimdi total bakarsak.....180 lira teminat tutuyo sistemm...60 tl sattıgımım opsiyonlardan bana verdi.....19.5 lirada daa sigorta olarak ben verdim.....eger dolar 31 ağustos günü 3525-3600 aralıgında kalırsa...40.5 tl kar....180 teminat karşılıgıı....özetle böle
ama şunu söleyimki....bu işin forumda üstadı bear bull abimizdir....kendisini şahsen tanımam ama önceki forumda...opsiyon ile ilgili onun yazdıklarını takip ederek ögrendim bişiler.....hiç kimsee hiçbii internete yazan opsiyon içerikleri onun verdiği bilgi gibi değill...bear bull abimizi takip edin derimm.......bide onun sözü...."opsiyon öğrenin"....iyi akşamlar
@leventa
bu işlem stili ile sen 1 başlık aç
biz izleyelim,
zarar sabit ve az
kar sabit ve zararın 4 katı
çok garantici
izleyicilerinede faydan olur.
ben sürekli satış yönünde işlem yaptığımdan riskim çok fazla.
bu işlem stili ile dsiplinini bozmadan 1-kaç yıl devam edebilirsen çok iyi overal rakamlarına ulaşabilirsin.
Tebrik ederim.
Bear_Bull
@BearBull26
Bearbull abi inanirmisin bu sitede baslik acmayi bilmiyorum...benim baktigim sadece senin geriye donuk yazdiklarin ve biraz vop24 topigi...bu vadedeki bugunku elindeki pozisyonlari kapatmana cok uzuldum...allah saglik versin insallah en kissa zamanda palaya verdiklerinin fazlasini geri alirsin....cok sık yazma sansim olmuyo...mesaide hic bakamiyorum......aksamdan aksama....ama suanki elimde bir degisiklik olursa ayrica vade baslarinda bu baslik altinda pozisyonlarimi paylasayim elimden geldigince......iyi aksamlar
Yer İmleri