Sayfa 20/243 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 1937 madde; 153 - 160 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    PINSU Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -8247576
    Yine bir Pınar Su klasiği. Muhteşem bilanço. Sektörün en hızlı zamanında adamların açıkladığı zarara bak. Bilançoda hiç bir ışık yok. Her zaman olduğu gibi dünyanın borcu var. Gelir tablosu tarafında, esas faaliyetinden bile zarar ediyor. Nakliye ve ihracat gideri 30 trilyon. Satın gidin şirketi bari. Bu hissede beklemek boşuna zaman kaybı. Bundan ne köy olur ne kasaba.

2.  Alıntı Originally Posted by Bosphorus Yazıyı Oku
    Yine bir Pınar Su klasiği. Muhteşem bilanço. Sektörün en hızlı zamanında adamların açıkladığı zarara bak. Bilançoda hiç bir ışık yok. Her zaman olduğu gibi dünyanın borcu var. Gelir tablosu tarafında, esas faaliyetinden bile zarar ediyor. Nakliye ve ihracat gideri 30 trilyon. Satın gidin şirketi bari. Bu hissede beklemek boşuna zaman kaybı. Bundan ne köy olur ne kasaba.
    Sıkıntı yok..9 ayliklarda kar görürüz inşallah...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

3.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Bence 2.40 değil 5.40 ları görürüz.Hele hele şu bilanço yarın bir açıklansın.Hisse uçacak ,onu kimse durduramaz.Malum bilançoya yıllardır ''SPK'' bile müdahale etmediğine göre bu bilançoda da gene çok ciddi karlar yazacak.
    Peşin peşin söyleyeyim, şahsi görüşlerimdir,bu yazı beni bağlamaz.
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Peşin peşin söyleyeyim, şahsi görüşlerimdir,bu yazı beni bağlamaz.

4. Bilançonun kötü geleceği zaten hissenin uzun süredir yapmış olduğu hareketlerden belliydi.
    Asıl bundan sonra yürüyüş diye düşünüyorum.
    Ama yazık, bu ülkede SPK varsa ben de eşeğim.

5. 3-5 gün içinde, ilk hedef 1.50 nin altı.
    Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    3-5 gün içinde, ilk hedef 1.50 nin altı.
    Y.T.D
    Sen inanıyorsan başka..ancak bilançoya iyi bakarsan birçok kalemde iyileşme belirtileri var.birde haziran ayı Ramazan bunun böyle olacağı belliydi.yunede satis rakamlarindaki artis olumlu.
    9 aylıktan böyle bir bilanço gelirse belki ancak ben 9 aylıktan kara geçeceğini düşünüyorum..bol kazançlar..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

7.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Sen inanıyorsan başka..ancak bilançoya iyi bakarsan birçok kalemde iyileşme belirtileri var.birde haziran ayı Ramazan bunun böyle olacağı belliydi.yunede satis rakamlarindaki artis olumlu.
    9 aylıktan böyle bir bilanço gelirse belki ancak ben 9 aylıktan kara geçeceğini düşünüyorum..bol kazançlar..
    Biraz fazla iyimser değil misin? Hem ticari hem de bankalara dünyanın borcu var. En kötüsü halen esas faaliyetinden zarar ediyor.

8. Özkaynaklar erimiş,iyice borç batağına girmiş,esas faaliyetlerden hala zarar da.Bu şirketin kar edeceği 2 dönem var,2. ve 3. çeyrek.1. ve 4. çeyrek genel anlamda ölü sezonlardır.
    Y.T.D

Sayfa 20/243 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •