Sayfa 257/1009 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. en müslümanı da bunlardır - başkasının hakkını yemeyi sevmez.
    en vatanseveride bunlardır - vergi kaçırmaz, bu kutsal görevini yapar

ülkeye gel!

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, yaklaşık 100 esnaf, marka avukatlarının denetimlerini protesto etmek için kent merkezinin ana caddesini trafiğe kapattı.

http://www.milliyet.com.tr/ilce-yine...undem-2499163/

Benim esnafım sevmez öyle kontrol falan.

Vergi vermeyi de sevmez...

Ama işini bilir.

İktidarı üzmez. Gerekirse iktidarı üzecek gençleri palayla kovalar...

Benim artık temel davranışım şöyle:

Büyük kurumlardan alabileceğim hiç bir şeyi, hiç bir hizmeti esnaftan almam.

Bu kadar basit.

Alıntı Originally Posted by yyeemm Yazıyı Oku
    en müslümanı da bunlardır - başkasının hakkını yemeyi sevmez.
    en vatanseveride bunlardır - vergi kaçırmaz, bu kutsal görevini yapar

ülkeye gel!
    En can alıcı noktayı unutmuşsun..mütedeyyinlerdir..o cenahta parti parti dolaşıp, bulundukları partideki her türlü görevi memnuniyetle kabul ederler..maksat vatana hizmet..tamamen duygusal yani..

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    En can alıcı noktayı unutmuşsun..mütedeyyinlerdir..o cenahta parti parti dolaşıp, bulundukları partideki her türlü görevi memnuniyetle kabul ederler..maksat vatana hizmet..tamamen duygusal yani..
    mütedeyyin lafına açıkça gıcık oluyorum kim icat etti.

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, yaklaşık 100 esnaf, marka avukatlarının denetimlerini protesto etmek için kent merkezinin ana caddesini trafiğe kapattı.

http://www.milliyet.com.tr/ilce-yine...undem-2499163/

Benim esnafım sevmez öyle kontrol falan.

Vergi vermeyi de sevmez...

Ama işini bilir.

İktidarı üzmez. Gerekirse iktidarı üzecek gençleri palayla kovalar...

Benim artık temel davranışım şöyle:

Büyük kurumlardan alabileceğim hiç bir şeyi, hiç bir hizmeti esnaftan almam.

Bu kadar basit.
    Bir dejavu anı oldu sanki Bora Bey,daha öncede benzer bir haberi başka bir tatil beldesinde paylaşmıştınız diye hatırlıyorum,valla istedikleri gibi protesto edebilirler,elin markası hukuk yoluyla ezer geçer,baktı olmuyor,oda TR yi terk eder..

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    evinin buzdolabini sirkete alana bir teftis aninda ortaya ciktigi zaman ne oluyor?

boyle sacmalikmi olur? Vergiden dusulen hersey sirket icin alinmis ve sirketin operasyonu icin gerekli mal ve hizmetler icin yapilir
    Bu sözlerin üzerine bir daha bu forumda ahmetg Keçiören de Amerika'da değil diyen olursa direk ben tersini savunacagim. Sadece su yukarida yazdığın dahi Türkiye'de yasamadigina dair tartışmasız olarak delil kabul edilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu sözlerin üzerine bir daha bu forumda ahmetg Keçiören de Amerika'da değil diyen olursa direk ben tersini savunacagim. Sadece su yukarida yazdığın dahi Türkiye'de yasamadigina dair tartışmasız olarak delil kabul edilir.

sizin tespit standartlarınız bayağı düşük olsa gerek..?

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yine konuşmaya başladı.

Ekonomi biraz rahatladı ya...

Bankaların karlarını katlamaları bir felaketmiş...

Benim kurun yükselmesi konusunda önemli bir güvencem Erdoğan'ın serbest kürsü konuşmalarıdır...
    Bankalar rahat durmuyor. Niye? Hala biz faizler düşmesi lazım diyoruz. Bankalar ise vatandaşın oraya yatırdığı paraları kendisi için adeta bir soyup soğana çevirme aracı olarak kullanıyor. Kendi parası değil. Vatandaşın emanet ettiği para. Kendisi acımasızca yüksek faizle kendisine bir rant aracı haline çeviriyor. Bu bir felaket

eskiden olsa piyasalar bu tarz bir çıkışı sopasız bırakmazdı, doları 5-10 kuruş yukarı sürerdi.. lakin anasına küfreder gibi sözlere bi cevabı olamadı piyasanın, ne değişti acaba ? dolarcının son avuntu-beklentisine kar mı yağıyor? nasıl olsa bu dilini tutamaz konuşur, piyasa da atar sopasını diye bekleyenler için hüsran gözüktü ufukta.. üzüldüm doğrusu..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    bayiliyorum bu foruma

resmen muptelasi oldum. Hicbir sey beni bu forum kadar gulduremez. Muhtesemsiniz

RXPU sana gulmuyorum yanlis anlama

Sayfa 257/1009 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •