Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 382/1014 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Güzel anlatmış, değişim icin 40 önemli bir yas demek ki.

2.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Kriz var mı yok mu anlamadım ana
    vergilerden yakınan duydum kdv şuan %24 aldığım her fişte öyle.
    2 yıl önce %13 imiş.

Mekanlarda fiş kontrol eden sivil polis yada vergi memurları var ben hesabı almaya geldi sandım adam trendeki biletçiler gibi masalardaki fişleri kontrol edip gitti.
    sadece kdv artışı değil, maaşlar da sert bir tırpan yedi, emekli maaşları kademeli olarak %35 düşürüldü.. yani beş sene evvel 1000 euro alan bir emekli şu an 650 euro maaş alıyor

hatırlarsak 2 sene evvel çipras yok olmaz demeye kalktı, referndum falan yapmıştı, derken bankalar kepenk indirdi açılmadı bir hafta, sonra çipras kuzu kuzu kabul etti- vergi artışı, maaş indirimi vs

tabii bu arada enteresan olan yunan ordusunun 7 milyar euro ödeyerek 3 alman denizaltısı satın adı, maaş ödeyecek parası olmayan ülkeye 'türkiye sana saldıracak' martavalıyla denizaltı satanlar da aynı almanlar.. üstelik bu denizaltılar bir türlü suya indirilemedi, ve alman thyssen-krupp aleyhine dava açtı yunan hükümeti

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İş yok güç yok Yunanda. Memleket güzel orası ayrı ama pasif gelir olmadan ne yapılır oralarda bilmem. Vergilendirmeleri hakkında da pek hoş şeyler okumadım. Özellikle emlakta bir garip vergilendirmeleri varmış tam ayrıntıları hatırlayamadım şimdi ama adamın canını sıkacak cinstendi.

Tek amaç pasaportu almak ise belki düşünülebilir aksi halde Yunandan cacık olmaz..

Euro'dan çıksalar da olmaz.

Ki,

Çıkamazlar. Şimdi rahatları yine yerlerinde Merkel hala besliyor bunları.

Çıkarlarsa çalışmak zorunda kalacaklar. Siestacılar isyan çıkarır, yakar yıkarlar ortalığı. Siesta'nın kaldırılması yasaktır. Teklif dahi edilemezdir. Yunanın haftada 2 gün dükkanı açık tutma hakkını kimse elinden alamaz.
    insanlar sainyorki Yunanistanda ekonomi kotu ondan kriz cikiyor

bilmiyorlarki adamlarin para basma hakki yok Turkiye gibi

Yoksa paralari bas Turkiye gibi yada Amerika, butce acigini kapa enflasyon patlasin ama hic degilse keskin krizler cikmaz Turkiye gibi yari yari tok yasarlardi onlarda

Ayrica Euro dan cikinca emlak fiyatlarinin dusecegini zannetmiyorum butun dunyanin gozu o adalarda. Bodrum yada herhangi bir ege kiyisindan bak Yunan adalarina ayni arazi 4 kat daha pahali orada. Eninde sonunda bir gun esitlenecek fiyatlar. Hangisi cikar duser bilemem ama uzun vadede esitlenir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Gerçek vatansever düşük getiri de verse yatırımını memleketine yapar.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sesli guldum

neden sesli oldugunu ROI ROE IRR bilenler anlar.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    insanlar arası ayrımcılık yapmam ancak son yıllarda bir anda zengin olan, daha öncesinde haftasonu pikniğe gidemiyorken tatile gidebilecek konuma gelen " sonradan görme" diye tabir edilen, parası olduğu için heryerde istediği gibi hareket edebileceğini düşünen bir kesim türedi..
    Pek çok rahatsızlığın sebebi bu.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ohooo sen hic Amerikaya gelme o zaman

Bizim burada bir otoban var 26 seridi var. Google ara bak neresi oldugunu gor

Herkeste araba, heryerde araba, tuvaletin kapisini aciyorum araba yataga giriyorum araba heryerde araba

Turkiye daha kapitalizmi 500 sene geriden izliyor. Zavalli halkim kapitalizmi ucuz iphone zannediyor ucuz araba bol rekabet zannediyor

Dogrudur bunlar ucuzluyor ama insanlik gidiyor. Sokaklar fahise, ofisler uckaatci devlet binalari sarlatan doluyor

Kapitalizmi daha ucundan gordunuz. Bekle bak daha neler olacak neler. Ben biliyorum ama soylemem.

O yuzden TR ye tasinirsam televizyonun ve kalabaligin olmadigi yerlere tasinicam. Kapitalizmde insan demek pislik demek. Hamam bocegi gibi bir sey. Hele o kadinlar. Kadin gitmis yerine yaratik gelmis.

Eski Turkiyenin gozunu seveyim. Degerini bilemedik. Kandirilik. Magdurum....

6. Abi o Adalar ilk gerginlikte gumpatcatkut
    Değil degerlenme canini kurtar öp başına ko
    Dünyanın bu ahvalinde adadan tapu edinenin alnini opurem
    Adam sağ gostertir sol vurdutturur
    Kore der ege olur
    Ege der bilmem nere güney yarı küre olur
    Adam bi kere silah fabrikalarının has adamı
    Sarıoğlan. Durumu rahat Rahat batar yani lojistik ikmalin sıkıntılı olduğu ada mekânları en terso yerlerdir. Günübirlik git gez çok merak ediyorsan ahmet abi .

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Avrupa da turist profilini görünce bize gelenleri kıyaslıyorum çok farklı diyorum .

Sokaklar çok temiz bir kere .

Korna çalmak diye bir adet yok zaten .

Ama gittiğim bölgede halk Almanca konuşuyor İngilizce bilene az denk geldim yada ben derdimi anlatamadım.

Menülerin çoğunda İngilizce yok zaten herkes Almanca biliyor demek ki anlamadım.

Bir de insan gönlü gözü açılıyor .

O kadar güzel kızlar erkekler var ki turist olarak insanın bir daha bakası gerekiyor .

Bir de bizden birileri var ortamda kabak gibi sırıtıyorlar birde sadece gözleri açık Araplar yemeği o şekilde yemek bana hep garip geliyor enteresan millet yada sürekli selfii çekiniyorlar sadece gözleri çıkıyor [emoji2][emoji2][emoji2]

Aslında öyle giyinmek yasak buradaymış ama kanunu takmıyorlar sadece gözler açık dolaşmak yasak

Bir de orada alım gücü maaşa göre çok yüksek .

Ben 4.20 ile çarpsam bile tr den ucuz oluyor .

Tanıdıkların birinin evi var sanki malikane ülkenin başkentinde nerede çalışıyorsun diyorsun .

Şu tüten fabrikada diyor sen patron zannediyorsun ama fabrikada işçi böyle evi alıyor .

15-20 odalı 3 katlı evi Bahçeli kendi yüzme havuzlu şehir göbeğine 15 dakika mesafede İstanbul da bir fabrika işçisi alabilir mi acaba . Yada Mercedes suva birikebilir mi ona koymaya benzini yeter mi .

Yani asgari ücret vs ile bu şekilde yaşam mümkün mü .

Ben Amerika demiyorum sadece Avrupa da bizzat şahit olduğum ortamdan bahsediyorum .

Yada sabah 7-10 arası part time çalışıp 700 Euro alanlar var mavi yaka işçisi

Günde sadece 3 saat çalışıyor tr ye göre 3000 kazanıyor .

Mandrake Akıllı Amerika lıyım diyor yoksa Avrupa ya çok giden var herkes çürütürdü iddalarını .

Ben İstanbul'da böyle bir evi ve arabayla yaşamak için orta halli işçi olarak almayı hayal edebilen var midir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sakami bu?

tutun fabrikasinda isci 15-20 odali evi Mercedes SUV i yi nasil aliyor? ABD de alamaz

banka borcuyla bile alamaz. Zaten burada fabrikalarda araplar zenciler birde alt seviyeden beyazlar calisiyor verecekleri 15 dolar para

hangi ulke bu? Almanya mi?

8. Aslında Yunan adası gibi anlamsız yatırıma girisecegine
    Git KKTC ye al butcene göre
    Zaten avrupa entegrasyonu olursa otomatikman Zenginsin
    Hem sokaktada türkçe konuşuluyor
    Yatırım tavsiye değil

Sayfa 382/1014 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız