Sayfa 79/832 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 6649 madde; 625 - 632 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Tukaş şirket sahibi Sayın Cem OKULLU nun aynı zamanda İŞYATIRIM ile ortaklıkları mevcut.Bunu şirket ortaklık yapısından ulaşabilirsiniz.Ve dikkat edin TUKAŞ hissesini alan fonlar arasında kendi ortaklığınında bulundugu işyatırım da mevcut.Siz böyle bir hamle yapmış iseniz sizce amacınız ne olabilir..Benim şahsi kanaatim kazan-kazan yöntemi..Hem tukaş ı değerleniyor hem de ortaklık payı…Sadece nacizane yorumum..Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir…

2. "İlgi sayılı dilekçenizde maliki bulunduğunuz Turgutlu ilçesi 1323 ada 38 parsel sayılı taşınmazın "Sanayi Alanından", "Konut Alanına" dönüştürülmesine yönelik imar plan değişikliği talebiniz uygun görülmüş olup, yapılacak olan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı kapsamında bütüncül olarak değerlendirilecektir." İş gyo ile bir proje gercekleşebilirmi zaten ortaklıkları var ytd degildir

#TUKAS -İSTK-ORTA VADE GÖRÜNÜM -ÖZELLİKLE YENİ ZİRVELERDE OLUŞAN HACİM HAREKETLERİ ÖNEMLİDİR YÜKSELİŞLERİ HACİMİN DESTEKLEMESİ ŞART

4. Hocam yani grafige gore hisse aslinda asıl hareketini yapmamis mi

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Stoplos fiatınız nedir hocam bittik zaten iki günde 10000 TL zarar

6.  Alıntı Originally Posted by ceymosan Yazıyı Oku
    Stoplos fiatınız nedir hocam bittik zaten iki günde 10000 TL zarar
    2.40 kendi görüşüm. O da hisse sahipli olduğundan yoksa 2.00

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Dikkat edin elinde olmayan atlamasın. Nur topu gibi çocuğunuz olur yoksa

3 gün önceki yorumum

8.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    #TUKAS -İSTK-ORTA VADE GÖRÜNÜM -ÖZELLİKLE YENİ ZİRVELERDE OLUŞAN HACİM HAREKETLERİ ÖNEMLİDİR YÜKSELİŞLERİ HACİMİN DESTEKLEMESİ ŞART

Ben şimdiye kadar hacimsiz bir yükselişle karşılaşmadım. Varsa bile bu ancak 1/1000 dir. Örnek gösterebilirseniz sevinirim. A grubu hisselerden bahsediyorum tabiki.

Sayfa 79/832 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •