bilançosu çok güzel ama bu patrona güvenilmez...adam çok aşağılardan toplamış ve piyasada %11 i kalmış..şimdilik de %20 daha satıp halka açıklığı %30 a çıkarmak istiyorum diyor...toplam 8 milyona yakın lotu tedavüle koyarsa kim bunları alabilir bilemiyorum...gerçi bu karlılık devam ederse insan alımdan korkmaz ama insanın korkusu acaba tekrardan kötü bir bilanço açıklayıp hisseyi tekrardan düşürebilecek bir numara içine girebilir mi düşüncesidir...
geçen günlerde zaten yaptığımız hesapta bu yıl 100 milyon ve üzeri karın vede 430-38 milyon civarı bir cironun gelme olasılığının güçlü olduğudur ama patrona güven sıfır...kafasında tam olarak ne var bilinmiyor...acaba bir iki gün sonra analist toplantısında ellerindeki lotları satmak için bir ortam mı oluşturacak düşüncesi var...
temetü vermesi olumludur...temetü vermesi normalde bir hissenin ederine gitmesinde büyük bir etken...ama şu patronu çözmek çok zor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri