Sayfa 139/540 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Gene 14.00 dan toplu satış mi oldu ne

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Mal patrona başka hissede bu kar olsaydı en az 2 tavanı vardi o yüzden babalar ne zaman isterse o zaman götürür kısa vadede bişey beklememek lazım

3. Bir hisse nasıl prim yaptırılmaz dersi veriyorlar

4. günlük takası atacak arkadaş var mı

5. deep i okudunuz mu? çarşamba konuşurlar arada yol alır diyor

6. bilançosu çok güzel ama bu patrona güvenilmez...adam çok aşağılardan toplamış ve piyasada %11 i kalmış..şimdilik de %20 daha satıp halka açıklığı %30 a çıkarmak istiyorum diyor...toplam 8 milyona yakın lotu tedavüle koyarsa kim bunları alabilir bilemiyorum...gerçi bu karlılık devam ederse insan alımdan korkmaz ama insanın korkusu acaba tekrardan kötü bir bilanço açıklayıp hisseyi tekrardan düşürebilecek bir numara içine girebilir mi düşüncesidir...

geçen günlerde zaten yaptığımız hesapta bu yıl 100 milyon ve üzeri karın vede 430-38 milyon civarı bir cironun gelme olasılığının güçlü olduğudur ama patrona güven sıfır...kafasında tam olarak ne var bilinmiyor...acaba bir iki gün sonra analist toplantısında ellerindeki lotları satmak için bir ortam mı oluşturacak düşüncesi var...

temetü vermesi olumludur...temetü vermesi normalde bir hissenin ederine gitmesinde büyük bir etken...ama şu patronu çözmek çok zor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Endeks%2 bilanço güzel beklenti güzel temettü cabası fakat hissede tık yok

HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by adnanadnan Yazıyı Oku
    deep i okudunuz mu? çarşamba konuşurlar arada yol alır diyor
    bu arkadaş nerde yazıyordu dostlar...öngörülerini beğendim...galiba eskiden şirketin bir de danışmanı imiş...şirketi çok iyi tanıdığı belli oluyor...bundan sonrasını da tutturur mu bilemem..ama şu ana kadar bana göre güzel tuturmuş..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 139/540 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •