Sayfa 87/385 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 3079 madde; 689 - 696 arası.

Konu: CLEBI - Çelebi Yer Hizmetleri

1. hacimsiz bi halt yapamaz bu kagır bolan paladı sabh 3 5 bin lotla 30 üstü kaldı biraz yeniden duraganlaştı sabır taşımızı çatlattın be hadi çık daha neyi bekliyorsunn a mkk

2. çok güzel götürüyor daha ne yapsın günlükçüleri yaklaştırmıyor..sabır bu kağıtta önemli

3. çelebi'yi sattıktan sonra bir miktar THY geçmiştim cuma günü şu an %5 e yakın şans birazda olsa güldü sanırım ilginç olan TAVH ve PEGASUS'ta %4 artıda TURİZM REKORA KOŞUYOR,,çelebi'yi saymıyorum ama diğerleri sert yükselecek bu gün al sat yapılabilir..

4.  Alıntı Originally Posted by fırat58 Yazıyı Oku
    çok güzel götürüyor daha ne yapsın günlükçüleri yaklaştırmıyor..sabır bu kağıtta önemli
    günlükçü mü bu kagıtta günlükçü ne arasın olsaydı eger öyle birşey hacim böyle mi olurdu bu hisseye günlükte giren donsuz kalır evin yolunu şaşırır baksana kaç ssaatttır 30 u deviremedi bu gidşlede deviremicek lanet diğer havacılık hisseleri çoşuyorr

5. önerim sat kurtul ne diyim.....bu kagıdı 2 yıl takib ettiğim kağıt 20 den aldım 11.5 a kadar düştü ...düştükçe aldık sonra 38 lerden boşalttık...şimdide 23 lerden aldım devam ediyorum....orası doğru bazı kağıtlar katladı ama bu hantal zamanla istenilen yere gelecektir....özellkle 9 aylık iyi gelir çünkü pegasusu faktörü ortadan kalkacak gecen hazirandan beri pegasusa hizmet vermiyor....

7. sayın cefaks rica etsek takas paylaşır mıısn

8. kap a geçici vergi dairesine sundugu mali tablo diy bi haber düştü ama bilanço yok bakan var mı ?

Sayfa 87/385 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •