Sayfa 146/540 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Hissede destekler çok iyi eğer tahta sahipleri izin verirse akşama 14.50 üstü kapanış bekliyorum. YTD..

2.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Hissede destekler çok iyi eğer tahta sahipleri izin verirse akşama 14.50 üstü kapanış bekliyorum. YTD..
    14,50 ve üzeri kapanış çok şık olur...ama buna izin verirler mi ?? bilemem...aslında hissenin çıkması patronun da lehinedir...yanlız tahta çok sığ...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Hissede destekler çok iyi eğer tahta sahipleri izin verirse akşama 14.50 üstü kapanış bekliyorum. YTD..
    14,50 yi test etti dostum.... bir de oranın üzerine çıkarsa tadından yenmez...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Bu zincirin halkası kırıldı yavaş yavaş
    Yok mu yarını arkasi Sürer mi soguk savaş

bu hissenin önünde saygı ile eğilecekler.

5. şimdi baktığımda 14,80 i görecek kadar çıktığını ve şu saatte ise 14,47 den işlem gördüğüne şahit oluyorum...endeksin kötü günlerinde dahi çıkabilme becerisini gösterebilmesi çok güzel...buda hissenin yönünün yukarı olduğunu bize düşündürtüyor...işin ilginci endeks artılı olduğunda alış iştahı daha da artıyor...yani her halükarda endekse ne olursa olsun şu anda olumlu tepki veriyor...

gün sonuna doğru 14,50 nin üzerinde satmayı başarmış olanların bu hisseden kopamayarak tekrardan bu hisseyi almalarını bundan dolayı da hissenin dakikalar ilerledikçe 14,47 den yukarı dönmesini bekliyorum...kapanış tahminim ise 14,60 tır...14,50-80 aralığından bir kapanış çok şık olacaktır...esasında ağırlıklı ortalaması olan 14,41 in üzerindeki her kapanışı beğenirim ama 14,50-80 aralığındaki her kapanış çok şık olacaktır...bakalım bunu başarabilecek mi ??

6. hisse bu gün 14,47 deyken bir ara 14,50 nin üzerine atmak istediyse de bunda başarılı olamadı ve oradan satış yedi..kapanış 14,36-14,40 oldu....hissenin 14,50-14,80 aralığından bir miktar satış yemesini ben bilançodan sonra hissenin bir ara hızla 15,04 ü görecek kadar çıkış yaparken maliyet yapan satıcıların fiyatın kendilerine yaklaşmasında yaptığı satışa bağlıyorum...bu gün satmak isteyenlerin satışı bana göre önemli miktarda karşılandı...satmak isteyenlerin azalması hissenin bundan sonraki günlerde daha rahat yukarı çıkmasını sağlayacaktır...

hisse çok şık bir kapanış yapmadı ama yine de bana göre endeksin %0,35 çıkış yaptığı bir günde %1,13 lük bir prim ile güzel bir kapanış oldu....hisse yukarıya doğru bazen hızlı bazen de hazm ede ede çıkıyor olması güzeldir...şu anda kısa vadeli dirençler 14,50 14,80 ve 15,04 olarak görünüyor....önümüzdeki günlerde 15,00 ın üzerine çıkacağına inanıyorum...

tahtanın sığ olması olası alış iştahında da satış iştahında da çok etkilenmesine neden oluyor...mesela 14,20 den itibaren hisseyi aldılar ve bu alış neredeyse pek de düzeltme yapmadan ta 14,80 e kadar devam etti..tahminen %5 lik bir prim gördü sonrasında bu primi realize etmek isteyenler olunca bu sefer de doğrudan satış baskısına girdi bu baskı ile de 14,33 gösterildi...p.tesinden itibaren tekrardan alış iştahı çekerek yukarılara yönelmesini bekliyorum...

7. Maşallah hisse hareketli ama kimse artık kim alıyor kim satıyor patron ne yapıyor göremeyen de görsün diye bi takas atmiyor

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 146/540 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •