Originally Posted by
venedik
Diğer köydeki eleman ky da % 15 bilemedin % 20 hisse var diyor. Hesaplama da yanlış yapıyor gibi geliyor bana. Bence çok daha fazlası var..
Üstad bana da öyle geliyor ya nedense.. taş çatlasın %20 var.. 2.7 milyon civarı hisse yapar... en basitinden iflastan kurtulana kadar forumu misafirlerle beraber en fazla 5 kişi okurdu..çoğu zaman misafir bile yoktu, günlerce birşey yazılmadığı da oldu..ne zaman girsem ya Selim Hoca ya da siz tek başınıza olurdunuz..diğer gizli kahramanlar da zaten bizim gibi yüksek maliyetli kişilerdi ve ellerinde çok fazla olduğunu sanmıyorum..%14'e yakın holdingde, %10 Esemde, %2 Elektropakta..Halka açık olan %74'ün %16'sı Mahsum amca da.. %58 kalıyor geriye..çok defa dile getirdim ilk 5 aracı kurumda (iş, Akbank, bizim vs) %50 var..hisse 23 kuruş iken de oran bu civarlardaydı , şimdi de aynı.. günlük verilere baktığımızda da zaten bu beş aracı kurumda genelde 50 bin altı işlem oluyor.. bu Bile çok nadir.. 15-20 binlerde ağırlıklı olarak.. yani sonuç olarak bence en kötü ihtimalle ilk 5'teki %50'nin içinden %40 toplu bir şekilde patron Ve avanesine ait hesaplarda..diğer forumda kemalbey vardı, m.ö nün görevlendirdiği (ya da öbür taraftaki meczupun da dediği gibi M.Önün kendisi idi) milleti gazlayıp genel kurula gidelim , herkes bana vekalet versin azınlık olarak baskı
yapalım diye milletin elindeki lot sayısını öğrenmek için çok çabaladı..sonra birden kayboldu, ve Mahsum şirkete gönderdiği ihtarnameyi geri çekti.. hakim ortağın kendisi olduğunu düşünüyordu Ve belki de öyle olmadığını gördü..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Yer İmleri