Bu arada ben de sonunuza kadar yanınızdayım,hakkımızı kimse yiyemez yedirtmeyiz,aynen dediğiniz gibi bence de el altından paranın geri kalanını inşaat bitince cebe atarak bi aşla 2 kuş vuracaklar çakallar ... YTD
Bu arada ben de sonunuza kadar yanınızdayım,hakkımızı kimse yiyemez yedirtmeyiz,aynen dediğiniz gibi bence de el altından paranın geri kalanını inşaat bitince cebe atarak bi aşla 2 kuş vuracaklar çakallar ... YTD
Alanyada denize sıfır daireler ve dükkanlar ve elde kalacak öylemi..Bu yıl 5 ini satarsın gelecek yıl 15 ini satarsın en azından bu ulaş hissesinin mal varlıkları nedir diye sorarsa birisi sadece bir adet otelleri var onu da kiraya veriyorlar demeyiz de alanya da her an satılmaya hazır 41 adet daire 2 adet dükkan ve 1 adet kirada otelleri var deriz..yok pahasına bu dükkan ve daireleri satmalarının nedeni bu yıl kar açıklayamama korkusundan başka bir şey değil düşüncesi netleşiyor şirketin size verdiği cevaptan...ayrıca şirketin bu yıl zarar etmesi aslında küçük yatırımcı adına hayırlı olur..küçük yatırımcıyı emen,istedikleri zaman bir spek ayarlayarak ortak satışı yaparak üzerimizden geçinen bu insanlardan kurtulmuş oluruz..onlarda zaten yüzde 50 hissesinin fazlasına sahip olmak için hisse alımı yapmak zorunda kalacaklardır böylece..yarın ne olur sorusuna gelince..kendileri bilir..düşüş devam ederse zaten spk ile uğraşırlar artık...yukarıdaki mesajlarda yaptığım yorumları dilekçeyle spkya yazıp araştırılmasını isteyeceğim..bakalım onlarmı haklı bizmi haklıyız..madem kafalarına göre yeni bir anlaşma yapıyorlar yeni bir çağrı fiyatı belirleyecekler..Hisse fiyatını borsa 60000lerden 108000 lere gittiği halde sürekli düşürmeleri akılları sıra yeni bir çağrı fiyatı belirlemeleri gerekirse ortalamayı düşük tutmak için..SPK haklarımızı korur merak etmeyin arkadaşlar..güzel bir çağrı fiyatı belirleyeceklerdir..bu ilk anlaşmanın kamuya duyurulduğu andan sonraki gördüğü en yüksek fiyattan alan ve halen hisseyi elinde tutan arkadaşı da koruyacak şekilde bir düzenleme yapılacaktır..Bu yorumlar kişisel düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi değildir..
Ben tam 2 yıl önce aldım 3 lerden de aldım, 1,10 lardan da her fiyattan aldım.. Ben de sizin gibi düşünerek o cevabı verdim zatenn.5 yıldır zarar açıkladığınız için ve bu sene imtiyazlarının kaybetmemek için kar açıklamak zorunda olduğunuz için mi dükkan ve daireleri alıp satmayı beklemek yerine direk arsayı sattınız dedim. Kesin birşey demiyor,yönetim böyle karar aldı diyor. Ama gerçekten bana da çok saçma gelmişti. 41 daire 2 dükkkan yerine gidip de arsayı 22 trilyona satmak.Zaten 2 dükkan 20 trilyon eder,daireler de en az 600 binden 24 trilyon eder. Toplamda daire ve dükkkan satımından en az 45 trilyon para girecekken yarı fiyatına arsayı satmak nedir ya,böyle bir saçmalık olabilir mi??? Bu yorumlar kişisel düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi değildir..
Ben konak inşaatı daire alackmış gibi aramıştım şubat mart ayında, bana 1+1 daire için euro üzerinden çalıştıklarını ve 600 bine yakın fiyat söylemişlerdi ve 41 dairenin içinde sadece 1+1 değil 2+1 3+1 daireler de olacaktı. Siz hesaplayın işte 41 daire satışıından kasasına girecek olan en az para tutarını.. 22 trilyon nedir ya 22 trilyona arsayı satmışlar şaka gibi??? Bu yorumlar kişisel düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi değildir..
Yıl sonuna kdr bekleyip 2017 de kar açıklarsa ne ala bence kar da acıklamaz bu o.çler elimizde kalcak bakalım nası yapcaz
kar açıklamazsa 5 yıldır üst üste zarar açıkladığı için imtiyazlarını kaybedecekler.Böyle birşeyi göze alır mı patronlar?? Zoren de 5 yıldır zarar açıklyıordu mesela,bu bilançodan 59 milyon zarardan 2 milyon kara geçti... Bu yorumlar kişisel düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi değildir..
Demek ki bir şeyler dönüyor hiç durmadan hemen bu şüphelerimizi spkya ihbarda bulunalım buradan birşeyler çıkacak yazılanlardan böyle bir kanıya vardım bana özel den dilekçeyi yollamanızı rica ediyorum şirketi de arayalım ve soralım yatırımcının uyandığını anlasınlar
O. Ç . Aldıkça salıyor
Yer İmleri