:D Estağfurlah hocam ne gurusu güldürdünüz beni. Bu benim huyum bilmediğim anlamadığım birşey olunca rahatsız oluyorum hastalık gibi bişey. Bu saat oldu hala uyumadım hala denemeye devam ediyorum. Sorularım birikiyor. Tek tek sormaktansa toplu olarak sormak istiyorum umarım bu sistemi ileri götürecek sorular olur beyin boş kağıt olunca yeni fikir çok oluyor Şimdilik sadece programın çok başka bişey olduğunu söyleyebilirim gerçekten model testi çok güzel bir sistemmiş. Henüz almayanlar için şunu belirtebilirim. Sistem asıl vurgunu normal şartlarda mali analizini yaptığınızda hayatta kağıdını taşımayacağınız şirketlere oynayarak yapıyor. Biz bu riski alamadığımızdan aylık %30-40 lık çıkışları kaçırıyoruz. Bu sistem ise uzun vadede getiri sağlayacak kağıtlara oynadığında indekse çok yakın değerler veriyor ve getiri olmuyor. Dolayısıyla sabaha kadar filtrelemede yapsanız (benim gibi) bu kağıtları eleyince sistemin felsefesini bozmuş oluyorsunuz. Tabii burada gyo lardan değil parkme tarzı spekülasyona daha yatkın sığ hisselerden bahsediyorum. Gerçi gyo larda dönemsel olarak garip getiriler sağlıyor anlamak mümkün değil Sistemle ilgili kafama takılanları biraz uyuyup beyni toparladıktan sonra gün içinde yazmak istiyorum. Şimdilik herkese günaydın