Ahmak spek adeseyle aradaki fark 16 kademe oldu. Milletten malı sökecem diye beklerken yeni alıcılarla nasıl başedeceksin bakalım.30 kademe düşürdün almak için, onlar içinde bir 30 kademe düşürürsün artık.Kendi b....ndz boğulacan başka yolu yok.
Ahmak spek adeseyle aradaki fark 16 kademe oldu. Milletten malı sökecem diye beklerken yeni alıcılarla nasıl başedeceksin bakalım.30 kademe düşürdün almak için, onlar içinde bir 30 kademe düşürürsün artık.Kendi b....ndz boğulacan başka yolu yok.
Arkadaşlar ben 50 yaşında 1999 yılından beri borsada alsat yapıyorum tecrübelerim ile şunu gördüm kağıdı alıp bir kenarda beklersen bir gün mutlaka Kağıt değerini buluyor 400 bin lot RGYO 0.70 sattım kâğıt 1.35 oldu aynı baskı Onda da vardı borsa çıkarken çıkmaz düşerken en önde düşer sonuç olarak sabır sabır sabır= KAZANÇ
Ben bugün zaruri zararına satış yaptım , helallik almadan gitmeyeceğiz diyen başta m . Ali KORKMAZ. A Haram olsun diyorum .
bu kağıda amcalar girecek 2-3 tavan yapacak3.00-3.25 arasını bir anda görecek ama ne zaman
bezdirme operasyonu ne zaman bitecek
ytd
bera gittiyse bu da gider, ama ne zaman
Yer İmleri