Sayfa 123/487 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 977 - 984 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. Ayrılda gel martı kim dutar hedef 3 lira

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. açığa satış gibi gösteren speğin ta kendisidir.mal satmak için spek ve dalton kardeşleri yapar bu tür operasyonları. the end.

3.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Ayrılda gel martı kim dutar hedef 3 lira

yüksek hedefler zararlı pozisyon açılmasına neden olabilir şu an rsı 93 böyle bir kağıt düzeltme yaparsa bir kaç kademe ile bitmez

4.  Alıntı Originally Posted by berkant16 Yazıyı Oku
    yüksek hedefler zararlı pozisyon açılmasına neden olabilir şu an rsı 93 böyle bir kağıt düzeltme yaparsa bir kaç kademe ile bitmez
    Onu babalar bilir bakarsın hiç düzeltmez en fazla geldiği yere gider karı hazmediyorsan zararida hazmedeceksin

5.  Alıntı Originally Posted by faerun Yazıyı Oku
    açık kapatma süreleri nasıl işliyor anlatabilir misiniz ..her gün kapanış saatine mi kadar , yoksa başka şekilde mi ?
    Bununla alakalı emin olun çok fazlaca bilgiye ulaşmaya çalıştım. Aracı kurumların şözleşme örneklerine baktım. Bu süre sözleşme içeriklerine ufak farklılıklar gösteriyor. yani müşteriye tanınan SPK mevzuatı sınırlarında süreler.

SPK mevzuatına bu bu sürelerle ilgili net olarak göz atmak lazım ancak ben SPK mevzuatına ulaşamadım varsa anlayan bilen konuya
    hakim net mevzautsal süreyi bende öğrenmek isterim. Benim bildiğim 3 iş günü

6. Bir sayfa öncesi hedef neresi diye soruyorsunuz şimdide hedef 3 TL diyorsunuz

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Maldayken herkes rüya görüyor paradayken de uyku sersemi ne yaptığını bilmiyor...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by errora Yazıyı Oku
    Maldayken herkes rüya görüyor paradayken de uyku sersemi ne yaptığını bilmiyor...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    genelde ky bu durumda...
    Ne anlatırsan anlat, ne kadar anlatırsan anlat ,anlattığın karşısındakinin anladığı kadardır...

Sayfa 123/487 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •