Sayfa 44/735 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 345 - 352 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Gorduk hocam.ama en dogru tespit ve analizi hegomanya arkadas yapmis.marbas operasyonu bitirme karari almis.belkide hisse basi en fazla 1 euri civari yapiyorki firma buralardan mali bosaltmaya basladi.isin kotu bu tahta askinda cik sig.marbasta 320 bin lot kalmis dedi.onuda yarin satmak isterse basladigi 3 lere gelebilir.bakalim yarin ne olcak.artik yatir8mci degiliz kumarbaziz bu saatten sonra.ya cikacak ya inecek.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Citi satmadıktan sonra çok korkmayın.3.40altı olmadıkça korkma orayı kırarsa 3.21-3.23 var..İnşallah o kadar salmaz..bu kadar çabuk bu işin sonlanacagını sanmıyorum..İnşallah zararda değilsinizdir..marbaş takasşarda 600bin civarı gözüküyor..bugun sattığıyla 320 350Bin o civarlara düştü sanırım..

2. 3 temmızdan bu yana

3.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Gorduk hocam.ama en dogru tespit ve analizi hegomanya arkadas yapmis.marbas operasyonu bitirme karari almis.belkide hisse basi en fazla 1 euri civari yapiyorki firma buralardan mali bosaltmaya basladi.isin kotu bu tahta askinda cik sig.marbasta 320 bin lot kalmis dedi.onuda yarin satmak isterse basladigi 3 lere gelebilir.bakalim yarin ne olcak.artik yatir8mci degiliz kumarbaziz bu saatten sonra.ya cikacak ya inecek.

19 yıldır aktif olarak bu işin içerisindeyim neler gördük nelerrr. 2
    Gösterirler 1 haftada 10 yakarlar kağıdı neden ve ne hedefle aldığını unutma yeter. Benim maliyeyim oldukça aşağılarda bekleyecem. Ayrıca kötü bir görüntü yok benim için bugün. Öyle marbaş aldı bak malı çıktı bitti operasyon falan öyle kolay olmuyo o işler, blok lot değişimleri oldu bugün. Hakkımızda hayırşısı ama bu fiyatlar bana komik

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by tibaren Yazıyı Oku
    Saat 17 den sonra da credit suissenin 50 bin lot alımı var 3.61 ortalama ile kemiksiz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Doğrudur, 50.000 lotluk bir alım gerçekten de çok yüksek miktarlı bir alım değildir ama kamuoyunca içeriği tam olarak anlaşılamadığı için bir kısım yatırımcıyı satışa teşvik eden şu stratejik alternatifleri araştıracak olan danışmanlık kuruluşu da Credit Suisse International olduğuna göre; aynı gruba dahil Credit Suisse Menkul Değerler şirketinin bir müşterisinin çalıştığı aracı kurumu arayıp bu olayın perde arkasını öğrenmiş olması ve bir son dakika alımı yapmış olması ihtimal dahilindedir. O yüzden çok sağlam olmasa da bir indikatör olarak değeri vardır.

Kaldı ki kapanış seansı sonunda 3.62 TL alışta 107.553 lot alım emrinin kalmış olması da yarın sabah yukarı yönlü bir başlangıç olma ihtimalini göstermektedir.

Yatırım tavsiyesi değil bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Hocam sonucta bu bir samsung degil.apple degil.dunya markasi degil.hatta vakko markasi altinda yillardir zarar acikliyor.tekstil sektoru zor sektor.kolay kolay kimsenin girmek istemedigi sektordur.birisi dogusla gorusuyor demis.dogus holdig gibi banka otomotiv insaat gibi sektorlerde at kosturan firmanin sanmiyomki bir tekstil firmasi almaya niyeti olsun.yani satilirsa yada ortak alinirsa oyle ucuk rakamlar cikma ihtimali bana gore zayif.oyle olsa zaten bugun tavan tavan gidip kimseye alim firsati vermezdi.demekki sirket degeri asagi yukari buralar diye analiz ediyorum bu kucuk beyinle )

)) Doğuş'un tekstil firması almaya niyeti yok mudur sizce?

Tüm armaniler, missoni, gucci, under armour gibi çok bilindiklerin yanında beymen ve brandroom da satılan bir çok markanın da sahibidir. Hiç yoksa 15 TEKSTİL firması vardır heralde...

6. Hepimize gecmis olsun

7. Bizim gazci keremc nerde acep

8. Beklentiyle toplanan mal beklentinin ilan edilmesiyle bisaltiliyor.peki adam neden beklemiyor.en mantikli aciklama bana satis yada ortakliktaki hisse bedelinin tatmin edici olmayacagini soyluyor.duygularim boyle.

Sayfa 44/735 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •