Sayfa 41/735 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 321 - 328 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Hocam senin heaabina gore bir o kadarda marka degerini hesaba koyarsak sirketin ederi bu fiyatlardadir dogrumu.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Marka değerinin tayini çok güçtür ve bir markanın değeri ancak alıcı ile satıcının pazarlığı ile netleşebilir. Bu nedenle sana sadece marka değerinin hangi seviyelere ulaşabileceği konusunda aşağıdaki linkte yer alan makaleyi okumanı salık verebilirim.

http://m.radikal.com.tr/yazarlar/met...planir-1049232

Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Marka değerinin tayini çok güçtür ve tamamıyla alıcı ile satıcının pazarlığı ile netleşenilir. Ancak sana marka değerinin hangi seviyelere ulaşabileceği konusunda aşağıdaki linkte yer alan makaleyi okumanı salık verebilirim.

http://m.radikal.com.tr/yazarlar/met...planir-1049232

Hocam sonucta bu bir samsung degil.apple degil.dunya markasi degil.hatta vakko markasi altinda yillardir zarar acikliyor.tekstil sektoru zor sektor.kolay kolay kimsenin girmek istemedigi sektordur.birisi dogusla gorusuyor demis.dogus holdig gibi banka otomotiv insaat gibi sektorlerde at kosturan firmanin sanmiyomki bir tekstil firmasi almaya niyeti olsun.yani satilirsa yada ortak alinirsa oyle ucuk rakamlar cikma ihtimali bana gore zayif.oyle olsa zaten bugun tavan tavan gidip kimseye alim firsati vermezdi.demekki sirket degeri asagi yukari buralar diye analiz ediyorum bu kucuk beyinle )

3.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Hocam sonucta bu bir samsung degil.apple degil.dunya markasi degil.hatta vakko markasi altinda yillardir zarar acikliyor.tekstil sektoru zor sektor.kolay kolay kimsenin girmek istemedigi sektordur.birisi dogusla gorusuyor demis.dogus holdig gibi banka otomotiv insaat gibi sektorlerde at kosturan firmanin sanmiyomki bir tekstil firmasi almaya niyeti olsun.yani satilirsa yada ortak alinirsa oyle ucuk rakamlar cikma ihtimali bana gore zayif.oyle olsa zaten bugun tavan tavan gidip kimseye alim firsati vermezdi.demekki sirket degeri asagi yukari buralar diye analiz ediyorum bu kucuk beyinle )

Estağfirullah herkesin fikri değerlidir. Yalnız bir şey soracağım sen bu hisseyle hangi seviyede ilgileniyorsun? Yani muhtemel alıcı mısın yani düşse de alsakçı cenahtamısın yoksa açığa sattın daha ucuza yerine mi koyacaksın ? Ya da ne?

Bu arada Cem Hakko bir açıklama yaptı dünyaya açılmaktan filan bahsetti bir okuyalım anlayalım istersen.

Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku

Bildiğim kadarıyla tekstil dışına da çıktı ve ürün yelpazesini genişletti..Örneğin vakko çikolata..kolonya..Dondurma...süs esşyası..Parfüm..vs...Kendi markasıyla tabi bunlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    bütün gazeteler dönen dolaptan bahsediyor spk artık gör böyle nanelikleri yahu

6.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Estağfirullah herkesin fikri değerlidir. Yalnız bir şey soracağım sen bu hisseyle hangi seviyede ilgileniyorsun? Yani muhtemel alıcı mısın yoksa ?
    Bu arada Cem Hakko bir açıklama yaptı dünyaya açılmaktan filan bahsetti bir okuyalım anlayalım istersen.

Hocam Cem Hakko 1920 yillardan beri dunyaya acilmadiysa artik gec kaldi.firmayi birine iyi fiyata satmak icin yagliyo balliyodur..

Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla tekstil dışına da çıktı ve ürün yelpazesini genişletti..Örneğin vakko çikolata..kolonya..Dondurma...süs esşyası..Parfüm..vs...Kendi markasıyla tabi bunlar...

Havyar kaşığı bile var [emoji2] [emoji2] [emoji2]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    çok adice mal değişiyorlar birileri buraya kadar getirdi burdan sonra başkasına veriyor amma anleşmalı veriyor ama korkan ky veriyor ama bu haberin aslında kısa vade de çok güzel primler yapacağına işaret yeni banvit geliyor demek istiyorum ama çokmu iddalı olur

Sayfa 41/735 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •