Sayfa 138/969 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,445
    Şimdi ISGSY alım zamanı benim için kağıt harika, bilanço patlamak üzere
    Verilerin tamamı AL beni diye bağırıyor , Ama yönü aşağı , Yönetim berbat
    Tüm Takaslar vs aleyhimizde ISYAT bu duruma neden sebep oluyor bilmiyorum
    ama ALMAM gerekiyor . Örümcek hislerim davul çalıyor .
    Böyle bir kağıdı almak zorunda olduğum için kızgınım . . .
    Oysa elimde harika bir BASCM Bilançosu ve Çimento kağıdı varken ...

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Seni hic bi kadar sinirli gormemistim George.
    Biraz sakin ol.
    Sagligina zarar verirsin Allah korusun.
    Paranin da bir onemi kalmaz o zaman.
    Syg,
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Piyasa değerimiz 38 milyon dolar çıldırmamak elde değil.
    Ben de en cok buna sasiyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. delikli kumbara şirketimiz ortopro'ya 2.75 milyon lira bedelli sermaye artirimindan dolayi ödeme yapmışız...devamlı veriyoruz,3 yildir sadece aldığımız üç biri...

4. Ortopro nun nakit girişlerine bakalim: 2007 isgsy 6 mio usd, 2012 erol frik 4,5 mio usd 2015 isgsy 25 mio lira, 2016 ykb 25 mio lira rehin karşılığı uzun vadeli kredi, 2017 isgsy 17 mio lira......Soyle veya bu şirketin yatırımları 10 yılda 100 mio liradan fazla nakit enjeksiyonu gerektirmis. Yatırımın büyüklüğü ve nakit ihtiyaçlarının gerekçesini merak etmemek mümkün degil

5.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Ortopro nun nakit girişlerine bakalim: 2007 isgsy 6 mio usd, 2012 erol frik 4,5 mio usd 2015 isgsy 25 mio lira, 2016 ykb 25 mio lira rehin karşılığı uzun vadeli kredi, 2017 isgsy 17 mio lira......Soyle veya bu şirketin yatırımları 10 yılda 100 mio liradan fazla nakit enjeksiyonu gerektirmis. Yatırımın büyüklüğü ve nakit ihtiyaçlarının gerekçesini merak etmemek mümkün degil
    Bu hesaba göre şirket değerinin 60 milyon USD den az olmaması gerekiyor bu kadar yatırıma gerçekten teknolojik bir şirket haline getirmiş olmalılar hiçbir bilgi verilmiyor
    satışları tahminimce 30-40 milyon USD belkide daha fazla
    Eğer tüm yatırımlar bitmiş en son teknoloji kullanılıyor borçda yoksa kar marjının çok yüksek olduğu bir sektör üretiminin %60 nı ihraç ediyor
    Son sermaye artışıyla rehindeki hisselermi kurtarıldı acaba eğer öyleyse şirket birşeylere hazırlanıyor olabilir bu kadar yatırım ve gelişme sonucunda bu alandaki global şirketlerden biri alabilir
    Alanındaki pazar payı %25 kalan kısım Johnson and Johnson vb gibi global şirketlere ait
    Eğer ortoproda borçlar ödenmiş tüm yatırımlar bitmiş işler yolunda ise rahatlıkla satılabilir
    Sportive ve ortoproda bedelli yoluyla ikisininde neredeyse tamamı iş girişimin oldu ikisindede birşeylerin hazırlığı var

6.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    delikli kumbara şirketimiz ortopro'ya 2.75 milyon lira bedelli sermaye artirimindan dolayi ödeme yapmışız...devamlı veriyoruz,3 yildir sadece aldığımız üç biri...
    iş yapmayan şirketler böyledir, karadelik gibi devamlı para çeker ama geri dönüşü olmaz,
    koç sabancı olsa çoktan tasfiye etmiş veya yok pahasına satmıştı bunu... işgirişim çok yanlış yapıyor elini kaptırdın hadi kolunu bırakmayacaktın... venture capital şirketi alıp adam etmeye çalışmaz, adam akıllı şirkete girer çıkar...

kasada ne kadar para kalmış biri yazsın şuraya?

7. aranızda para toplayın da bir rapor isteyin berkshire hathaway'den, finansallarına bakıp da ne kadar değer biçecek merak ediyorum şu ortoproya

8. Ciro 2009 yılında 22 mio idi, arada sallantılı yıllar var. Tahmin yapmak olanaksız. Baz rakamdan ötesini bilmiyoruz.

Sayfa 138/969 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •