Sayfa 143/461 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Madem 2 ay sonra 3 lira olacak neden kaciyorsun daha fazla mal alman gerekmiyor mu?

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aldım tutmadı alsat işi böyle bazen kaçmak zarardan korur

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Ben günlükcüyüm dün bir ondan bindik 1 sattık zarar en az 4 bin zarar spk adamı filan değilim bende sizingibi ky yım

gelecek hafta kurban bayramı ama spek ve adamı binlerce küçük yatırımcının kanına girip zarar etmesini sağladılar.

4. Martı sahibine helal olsun. Nasıl sahipleniyor. Bizimki tirt çıktı.

5.  Alıntı Originally Posted by imerhan Yazıyı Oku
    Sayın Albatros uyarınız için teşekkürler..etik kuralları içinde bu gibi insanlara! Eleştiri yapmak çok zor..

E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın imerhan,seni iyi anlıyorum.sabır sabır sabır

6. 0,77 600 bin var orayı gecemedigi sürece burda surunur.martı kayıplarını kapattı nerdeyse

7.  Alıntı Originally Posted by imerhan Yazıyı Oku
    Sayın Albatros uyarınız için teşekkürler..etik kuralları içinde bu gibi insanlara! Eleştiri yapmak çok zor..

E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya kardeşlerim bende sizingibi ky allah için inancınız varsa hatta istanbuldayım isteyenle özeldende görüşürüm hiç sorun değil şu an hissenizde alış artı akşama artı bile kapatir ama Ben düşüş de zarar kestim çıktim aslana geçtim maliyeti benimgibi yüksek varsa aslana gelsin zararını çikartsin aslan bugün tavan yazın kenara 60 ğaranti

8. Kimseyi dinlemeyin zaten düzeltme gelmek zorundaydı oda biraz sert oldu kağıdınıza güvenmiyorsanız satın güveniyorsanız bekleyin ben beklemeye devam edeceğim herkese bol kazançlar sabretmeden kazanç olmaz.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 143/461 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •