Sayfa 144/461 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Ya kardeşlerim bende sizingibi ky allah için inancınız varsa hatta istanbuldayım isteyenle özeldende görüşürüm hiç sorun değil şu an hissenizde alış artı akşama artı bile kapatir ama Ben düşüş de zarar kestim çıktim aslana geçtim maliyeti benimgibi yüksek varsa aslana gelsin zararını çikartsin aslan bugün tavan yazın kenara 60 ğaranti

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum sende hisse önerisi yapma yanlış olur belki terse döner felan filan yoksa spek adamı olmadığını biliyoruz ky nin tekisin

2. Hisse düzeltme yapmış olsa da burada yazılan olumsuz yorumlara bakan çoğu kişi zararla kaçmıştır ve yeni girende olmamıştır teknik bilgisi olmayan herkes martı ve mrg de taban geliyor diye speğe yardımcı oldu

3. sayın tiger,sen dzgyo top koşturuyorsun burada ne işin var.

4. pasta paylaşabilecek varmı???

5.  Alıntı Originally Posted by ALBATROS07 Yazıyı Oku
    elinde hisse yoksa neden yazıyorsun.sana zorla gel bu hisseyi al demiyoruz.biz 3-5 lira hedef fiyat gösterenleri eleştiriyoruz.
    Sanane istediğin yere yazarım ben her topige yazıyorum dzgyoyada yazarım martiyada edip hepsine yazarım
    Madem beklentin yoksa sen niye satmadin bas bas ötüyordun işi bitti diye spek adamı diye adama hitap ediyorsun bence aynaya bak çünkü senin yüzünden hisse almayanların olmuştur

6.  Alıntı Originally Posted by ALBATROS07 Yazıyı Oku
    sayın tiger,sen dzgyo top koşturuyorsun burada ne işin var.
    Senden fazla laf kalabalığı yapan varmı bilgin varsa paylaş boş boş yorumlar yapıp insanları etkileyip hisse sattıriyorsun almak isyeyenlerede engel oluyorsun ben o adamın avukatı değilim gördüğümü söylüyorum
    Başkada sözüm yok sana mrg ve martı sürekli takip ettiğim hisseler

7. 0,40 tan gelmiş bir hisse 0,80 lerde takılmış kimbilir buradan ele verip 0.60 ada dönebilir yada 1 liraya da gidebilir tabiki 2-3 TL diyenlerde kendini avutur bu hisseleri alanlar zararıda göze almalı

8. Ilk seasin takasi varsa paylasabilirmisiniz

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 144/461 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •