Sayfa 141/969 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Son 3 toplam yükümlülüklerini en fazla azaltan şirketler :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by bigborsa Yazıyı Oku
    Her sabah gelip satışa yazacaksın
    Hisseyi baskı altına alacaksın
    Biri gelip bir hareket yapmaya çalışırsa satmaya çalışacaksın
    İki kademeden 3 kuruş alacaksın

Bunlar borsada asla kazanamaz

Harekete destek olacaksın, hisse çoşacak, herkes gelecek, alan alacak satan satacak, şenlik olacak.

Kimi yukardan kimi aşağıdan satacak ama herkese yetecek kadar alıcı olacak.

ytd
    çakmasını değil hakikisini getirin bunun
    tahta 1.9x lere hareketlenmek üzere zaten, kendine güveniyorsan 88 leri çekersin şikayet etmezsin birader

3. şu arkadaş maldan çekilsin de haftalıkta ikinci dojiyi mavi, kapanışı 1.83+ bekliyorum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,432
    Hissedeki baskılar sonucunda 1.77 TL li Fiyatların Bayramdan sonra görülmesi gerekir . Kasım ayına doğru genele yayılan satışlar ile 1.62 TL lik fiyatlar görülebilir . 2018 Yılından da umutlu değilim , hissemizin aşağı yönlü harekete devam etmesini bekliyorum . Birileri ki bu ana ortaktır , alım yönünde hareket etmedikçe yukarı yönlü her hareket cezalandırılacak gibi duruyor .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

5.  Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    şu arkadaş maldan çekilsin de haftalıkta ikinci dojiyi mavi, kapanışı 1.83+ bekliyorum..

aylık grafiğe bakmışım haftalık diye paylaşmışım, öküzgözünü çok kaçırınca böyle oluyor perşembe kapanışı ve gelecek ay için geçerlidir yorumlarım

6. Bigborsa bu hisseye gelmişse vay halinize gerelde,arenada tokadı yedi burda okkalısını almaz umarım...

7.  Alıntı Originally Posted by ÇELEBİOĞLU Yazıyı Oku
    Bigborsa bu hisseye gelmişse vay halinize gerelde,arenada tokadı yedi burda okkalısını almaz umarım...
    4 yıldır tokadı yiyenler burda zaten, buradakilere koymaz.

Sayfa 141/969 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •