Sayfa 107/871 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 849 - 856 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Benim şahsi kanaatim hisseyi kottan çıkaracakları yönünde açıkcası ha çıkarmazlarsa hay hay bu yönetim ve yatırımlarla ona da varım..

2.  Alıntı Originally Posted by sercansurucu Yazıyı Oku
    Benim şahsi kanaatim hisseyi kottan çıkaracakları yönünde açıkcası ha çıkarmazlarsa hay hay bu yönetim ve yatırımlarla ona da varım..
    O is o kadar kolay degil bence, spk kanunlari katidir, su haliyle buna izin Vermesi soz konusu bile degil,

3.  Alıntı Originally Posted by sercansurucu Yazıyı Oku
    Benim şahsi kanaatim hisseyi kottan çıkaracakları yönünde açıkcası ha çıkarmazlarsa hay hay bu yönetim ve yatırımlarla ona da varım..
    Sn sercansurucu hisse kottan çıkarsa bize faydası ne olur atıyorum şu anki fiyattan mi tahta kapanır da bedelini bize öderler.
    Not bilmediğim için soruyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Elmalı34 Yazıyı Oku
    Sn sercansurucu hisse kottan çıkarsa bize faydası ne olur atıyorum şu anki fiyattan mi tahta kapanır da bedelini bize öderler.
    Not bilmediğim için soruyorum
    Borsa kotundan çıkmak için borsaya açık hisse %5 in altında olmalıdır.Ayrıca çıkacağı zaman borsadaki fiyatına göre değil mali tablolarına göre fiyat belirlenir.Şu anki açıklık %8 civarı,daha önce %20 civarıydı sanırım.Bence ya kottan çıkma niyeti var patronun ya da halka arz etme...çünkü bu oran ile hisse spekülasyona açık...ikisinden biri olacak bence..

5. Ozaman elimizde ki kağıtları satmamız mı gerek ? En iyisi bu

6.  Alıntı Originally Posted by ewren Yazıyı Oku
    Ozaman elimizde ki kağıtları satmamız mı gerek ? En iyisi bu
    Yapmayin gozunuzu seveyim, Butun indikatorler hala yuksek al veriyor ne kottan dusmesi ytd

7. Kottan çıkması kötü birşey değil ki.hatta bana tercih hakkı verseler çıkmasını tercih ederim.sonuçta biz şuan kim%8 ün ortağıyız ve bu oran kıymetli bir oran olacak..

8. hissenin kottan cıkması demek banvite ortak olmanız demektir..keske cıksa

Sayfa 107/871 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •