Paylaşımlarınız için teşekkürler Baboş
Paylaşımlarınız için teşekkürler Baboş
Birşey değil Yavroş..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
ilk 2 sayfadaki 16 analiz uçmuş...
yeni yükleme sitesine yükleyip, öm olarak
1
2
3 gibi bana iletebilecek olan varmıdır.. değiştireyim onları...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
)))) İstanbulda da kullanıyorlar o tarz şeyleri, ben bu tarzı genelde "sosyete dili" zannediyordum?
Mesela adamın adı Armağan, eşi kocasından bahsederken diyor bizim "Armoş"...
Armağan isminin Adana tarafının şivesi ile bu hale geldiğini bilmiyordum?
Birşey daha öğrendim, hem de bu yaşta!
Sağol Yavoş.))
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Sn Babo'nun grafik yüklediği sitenin puştluğuna uğradı, grafikleri bilgisayarına indirip saklayan arkadaşlar göndermişler bazılarını.
hangi grafik hangi yazıya gelecek, bunu anca Babo bilir.
topluca grafikleri atayım dedim.
Mesut72 arkadaşa teşekkür ederim, ilk sayfadaki bir kaç grafikleri ekledim,
Babo'nun 05.10.2015 * 10.12.2016 tarihleri arasında gönderdiği tahvil grafikleri.
[
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Devamı
Sn Babo'nun grafik yüklediği sitenin puştluğuna uğradı, grafikleri bilgisayarına indirip saklayan arkadaşlar göndermişler bazılarını.
hangi grafik hangi yazıya gelecek, bunu anca Babo bilir.
topluca grafikleri atayım dedim.
Mesut72 arkadaşa teşekkür ederim,
Babo'nun 05.10.2015 * 10.12.2016 tarihleri arasında gönderdiği tahvil grafikleri.
![]()
Yer İmleri